Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lui Mos Craciun

Previziunile astrale pentru 25 decembrie 2013

Balanta

Desi au muncit foarte mult, anul care se apropie de sfarsit a fost destul de linistit pentru Balante. Poate ca rezultatele eforturilor lor din aceasta perioada nu sunt chiar pe masura asteptarilor insa cel putin in ceea ce priveste viata sentimentala, nu vor fi dezamagiti.

Cei mai multi dintre acesti nativi asteapta un cadou important de la Mos Craciun: liniste in viata de cuplu. Balantele singure vor socializa foarte mult in aceasta perioada si au sansa sa faca o cucerire importanta.

In acelasi timp, Mosul este darnic la acest capitol si cu cei care au deja un partener. Viata de cuplu va inflori in zilele acestea speciale si vor (re)aprinde flacara pasiunii.

Scorpion

Greu la deal cu boii mici sau cu Scorpionii incapatanati. Vor sa le faca pe toate de unii singuri si accepta foarte greu ajutor, fie si din partea oamenilor foarte apropiati. Din aceasta cauza, in 2013 nativii acestei zodii au muncit mai mult decat era cazul tocmai din cauza incapatanarii lor.

Citește și:

Cadoul de la Mos Craciun pentru ei va fi sprijinul oamenilor dragi si stabilitate in viata de cuplu. Zburdalnici de felul lor, Scorpionii au numeroase aventuri de dragoste de-a lungurl vietii. Conjuctura astrala de acest Craciun le va aduce incredere atat in partener dar si in propriile lor sentimente.

Sagetator

Toata luna decembrie este favorabila pentru acesti nativi si pot fi considerati cu siguranta rasfatatii astrelor dar si ai Mosului. Drept pentru care, in zilele care urmeaza vor avea ocazia sa petreaca aproape tot timpul in compania familiei, a prietenilor si a partenerului de cuplu.

Trebuie sa fie totusi foarte atenti la starea lor de sanatate si mai ales, sa nu faca excese alimentare. De regula, ei au o sensibilitate aparte in ceea ce priveste ficatul, bila si rinichii.

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc