Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii martie 2014 pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru luna lui Martisor

Martie 2014 este o luna complicata pentru toate zodiile. Mercur isi reia mersul normal inca din prima zi a acestei luni, prin urmare nu vom avea probleme deosebite de comunicare. Insa Marte va intra in faza retrograda pe 1 martie si va avea un astfel de traseu pana pe 20 mai. Acesta este semn ca nu trebuie sa incepem activitati noi in aceasta perioada si sa ne concentram asupra proiectelor deja existente.

Berbec

In aceasta luna, Berbecii trebuie sa fie foarte atenti la viata sentimentala. Marte, patronul lor, este in faza retrograda chiar in casa dragostei la acesti nativi. Prin urmare, problemele de cuplu sunt aproape inevitabile in aceasta perioada. Acestea vor fi cauzate in primul rand de conflicte din trecut pe care nativii in aceasta zodie au refuzat pur si simplu sa le rezolve pana acum.

Cele mai mari satisfactii ale lor vin din viata profesionala. Este foarte posibil sa isi gaseasca un loc de munca nou care le va aduce nu doar bani in plus la buget ci si foarte multa multumire sufleteasca. In cele din urma, Berbecii au ocazia sa faca ceea ce le place.

Citește și:

femeie cu flori

sursa foto shutterstock femeie cu flori

Taur

Pe nativii in Taur ii asteapta o prima luna de primavara incarcata din punct de vedere emotional. Cu siguranta au inainte o perioada a schimbarii insa acestea nu vor fi neaparat benefice. In plan amoros, vor aparea conflicte in cuplu si singurele relatii care vor iesi intregi din luna martie sunt cele care sunt deja foarte bine consolidate.

Taurii singuri vor face o serie de cuceriri insa niciuna dintre acestea nu se poate transforma acum intr-o relatie stabila. Vor avea insa multe lucruri de invata si nu trebuie sa se lase descurajati.

In ceea ce priveste planul profesional, ei vor avea foarte mult succes daca accepta responsabilitati noi si lucreaza mai mult in echipa.

Gemeni

Mercur, patronul Gemenilor, coopereaza foarte bine cu Jupiter, cel care este responsabil cu relatiile amoroase ale acestor nativi. Prin urmare, viata lor sentimentala decurge foarte armonios. Martie este o luna buna si pentru Gemenii singuri. Sunt foarte carismatici si flirteaza mult. Vor face numeroase cuceriri si cel putin una dintre acestea se poate transforma intr-o relatie de lunga durata, insa este o chestiune de alegere.

Citește și:

In viata profesionala, nativii in Gemeni sunt impulsivi si spontani insa uneori trebuie sa fie in stare sa isi accepte limitele. Lucreaza foarte bine in echipa insa vor avea parte de un succes rasunator dintr-un proiect individual. Desi din punct de vedere financiar, nu invart banii pe degete, satisfactia personala va merita toate eforturile depuse.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc