Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii martie 2014 pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru luna lui Martisor

Balanta

Cel putin pana in iulie 2014, Balantele nu au motive sa isi faca griji pentru viata lor sentimentala, oricat de neagra li se pare acum perspectiva. Nativii care fac parte dintr-un cuplu deja consolidat vor avea ocazia sa isi faca planuri de viitor alaturi de persoana iubita. Unii dintre ei vor decide ca este momentul sa ajunga in fata altarului sau cel putin sa locuiasca impreuna.

Nativii singuri nu sunt atat de preocupati de viata sentimentala insa pe ei ii asteapta cele mai mari surprize. Este foarte posibil sa se indragosteasca fulgerator sau sa isi accepte in cele din urma sentimentele pentru o persoana din cercul de prieteni.

In ceea ce priveste cariera, Balantele sunt foarte competitive si au discursuri destul de agresive. Au foarte multa energie insa este foarte important sa o canalizeze in directia proiectelor in curs de desfasurarea si sa nu isi asume responsabilitati noi, cel putin pana in mai.

Citește și:

Scorpion

Venus patroneaza in casa iubirii la Scorpion iar in martie se va muta in Varsator. Prin urmare, nativii in Scorpion simt nevoia de schimbare in ceea ce priveste situatia amoroasa. Daca au deja un cuplu, un inseamna ca se gandesc la un partener nou. Venus in Varsator se traduce pentru ei intr-un val de energie si foarta multa spontaneitate, lucruri care le vor imbunati simtitor relatia. Mai mult de atat, Scorpionii vor fi mai deschisi la sugestiile persoanelor iubite si sunt mai putin introvertiti.

Viata profesionala are un parcurs interesant. De regula, Scorpionii sunt foarte ambitiosi. In acelasi timp, ei sunt deosebit de creativi si originali, drept pentru care toate ideile lor se vor bucura de succes atunci cand sunt puse in practica. De aceea, bugetul lor va fi echilibrat si vor avea posibilitatea sa isi faca planuri de viitor cu banii castigati in martie.

Citește și:

Sagetator

Sagetatorii au trecut printr-o perioada confuza si plina de neintelegeri in ceea ce priveste situatia de cuplu. In martie, ei vor face lumina asupra acestui aspect din vietile lor. Este momentul sa ia o decizie care ii va costa mult pe moment.

Daca au curajul sa isi asume responsabilitatea pentru actiunile lor, vor constata ca, pe termen lung, este cel mai bun lucru pe care puteau sa il faca. Prin urmare, ii asteapta schimbari serioase pe plan amoros.

Nativii acestei zodii se vor concentra mai mult asupra carierei si sunt dispusi sa isi asume riscuri mari. Din nou, le trebuie curaj pentru a-si asuma efectele actiunilor pe care le intreprind. Doar in acest caz vor avea foarte mult succes. Pentru cei care activeaza in domenii care necesita multa creativitate este o perioada deosebit de productiva.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc