Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii martie 2014 pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru luna lui Martisor

Capricorn

Pe 5 martie, Venus iese din Capricorn. Pentru orice alta zodie, acest lucru nu ar fi de bun augur. Planeta iubirii nu coopereaza foarte usor cu Capricornii pragmatici si realisti. Prin urmare, o astfel de miscare este benefica pentru nativii acestei zodii. Vor avea oportunitatea sa isi analizeze foarte obiectiv situatia amoroasa si trebuie sa decida daca pastreaza acest status quo sau sunt pregatiti pentru o noua etapa emotionala. Ei sunt influentati de Jupiter in acest sens, cel care ii va ajuta sa ia cele mai bune hotarari asupra vietii personale.

Viata profesionala a Capricornilor ambitiosi trece printr-un moment foarte bun, in ciuda lui Marte retrograd. Ei sunt mult mai calmi in aceasta perioada si cu siguranta mai metodici. Prin urmare, indiferent de situatiile neprevazute care vor aparea, acesti nativi stiu sa se adapteze si sa profite de toate sansele ivite.

Citește și:

Varsator

Mercur se va intalni cu Venus pe 5 martie in Varsator iar aceasta conjunctura promite nativilor o perioada infloritoare din punct de vedere amoros. Sunt mai pasionali si mai senzuali decat de obicei si nu vor duce lipsa nici de momente romantice in cuplu. Legatura dintre Mercuri si Venus aduce vesti bune si pentru Varsatorii care nu au inca un partener.

Vor cuceri aproape fara efort si vor fi mereu in centrul atentiei. Desi nu duc lipsa de flirturi ocazionale, la ei nu este o chestiune de alegere a partenerului. Cel mai probabil, astrele vor scoate in calea Varsatorilor o anumita persoana potrivita care le poate schimba cursul vietii.

Cariera trece printr-o perioada de progres si, asa cum le place Varsatorilor, vor avea foarte multe lucruri noi de invatat. Vor avea ocazia sa le puna in practica la sfarsitul lui martie sau inceputul lui aprilie, drept pentru care acesta este perioada in care bugetele lor se vor echilibra.

Citește și:

Pesti

Cei nascuti in aceasta zodie nu au motive sa se ingrijoreze daca au deja un partener stabil. Pentru Pestii care sunt inca singuri, urmeaza o perioada foarte intensa din cauza lui Mercur.

Trebuie sa aiba mare grija la persoanele pe care le cunosc in aceasta perioada pentru ca nu totul este ceea ce pare. Chiar daca se lasa cuceriti usor, risca sa se trezeasca prinsi intr-un triunghi amoros care va lasa urme adanci.

In ceea ce priveste viata profesionala, Pestii trebuie sa fie foarte precauti si sa nu isi asume riscuri foarte mari. Nu sunt foarte cheltuitori din fire iar acest lucru ii va ajuta sa isi mentina bugetul pe linia de plutire. Situatia lor financiara se va indrepta cel mai probabil dupa 20 mai.

sursa foto prima pagina shuttertock femeie cu rochie din flori

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc