Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii martie 2014 pentru toate zodiile

Previziunile astrale pentru luna lui Martisor

Rac

Venus a stat in casa cuplului la Raci timp de 4 luni, eveniment extrem de rar. Va iesi insa de aici la inceputul lui Martie. A fost o perioada foarte buna pentru acesti nativi, nu neaparat pentru ca si-au putut gasi marea dragoste, cat pentru faptul ca au avut posibilitatea sa isi analizeze relatia actuala sau dorintele de viitor in ceea ce priveste viata de cuplu.

In aceasta luna este momentul sa faca o decizie. Din pacate pentru cei care sperau sa invie o dragoste pierduta, acest lucru nu va fi posibil. In schimb, au oportunitatea sa cunoasca o peroana noua de care se vor indragosti, daca reusesc sa se detaseze de trecut.

In plan profesional, este un moment ideal pentru proiectele de grup. Nu ar fi o idee buna sa inceapa acum proiecte noi pe cont propriu pentru ca Marte este o piedica serioasa in acest sens. Sunt mai deschisi catre oameni in martie si comunica fara mari probleme. Prin urmare, daca sunt „jucatori de echipa” vor avea ocazia sa se dezvolte si sa invete multe lucruri noi.

Citește și:

Leu

Venus in casa cuplului la Lei aduce doar vesti bune. In ultimele luni, partenerii acestor nativi au fost influentati negativ de catre o persoana din cercul apropiat de oameni insa acest lucru nu se va mai intampla in perioada urmatoare. Prin urmare, nu mai exista nicio piedica pentru Lei ca sa isi consolideze relatia.

Nativii singuri sunt deosebit de seducatori in aceasta luna si nu vor duce lipsa de parteneri. Depinde doar de ei daca se multumesc doar cu flirturile ocazionale sau isi doresc, in sfarsit, mai mult de atat.

In ceea ce priveste parcursul lor profesional, astrele sunt generoase. Vor avea foarte mult de munca insa eforturile lor vor fi rasplatite cu siguranta. Comunica foarte usor iar relatiile cu colaboratorii sau asociatii lor decurg fara probleme. Cele mai multe resurse financiare nu vin insa din proiectele noi ci din finalizarea celor deja existente.

Citește și:

Fecioara

Martie este o luna foarte buna in acest an, in special pentru nativii singuri. Cei mai multi dintre ei s-au concentrat in special asupra carierei si au neglijat viata sentimentala. In aceasta perioada, vor simti acut nevoia de un partener. Nu vor duce lipsa de cuceriri insa trebuie sa fie foarte atenti atunci cand iau o decizie in acest sens. Pentru cei care au deja o relatie stabila, martie aduce numeroase prilejuri pentru a-si consolida legatura si se vor apropia foarte tare pe persoana iubita.

Viata profesionala poate fi usor haotica, situatie in care Fecioarele nu au o evolutie grozava. Trebuie sa faca un mic efort pentru a se adapta mai repede atunci cand apar situatii neprevazute. Dar altel, nu au motive sa se planga de carierele lor.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc