Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Astrele au un cadou pentru tine de iepuras!

Rac

Este luna romantismului, a declaratiilor de dragoste siropoase. Chiar daca nu sunt neaparat pe gustul tau, luna aceasta parca te transformi si dintr-o data incepi sa rezonezi cu sentimentele pure si unice de dragoste. Ii declari iubire vesnica partenerului si vice-versa.

In ceea ce priveste cariera lucrurile stau la fel de bine ca si in sectorul dragostei. Roadele muncii tale incep sa se vada, iar energia de care dai dovada este benefica in acest sens.

Sanatatea este si ea de partea ta cu toate fortele posibile. Este una dintre cele mai bune luni ale anului pentru zodia ta.

Leu

In luna aprilie sensibilitatea creste fara sa iti dai seama mai ales in ceea ce priveste relatia de cuplu. Vulnerailitatea este la ea acasa si te face sa te indoiesti pe ici pe colo de sentimentele partenerului, dar asta pentru scurt timp. In cea de-a doua jumatate a lunii lucrurile se asaza cum nu se poate mai bine.

Citește și:

In ceea ce priveste cariera vei avea parte de tot felul de oportunitati care se ivesc de nicaieri si de care trebuie sa profiti cat ai ocazia pentru ca nu te vei mai intalni cu ele prea curand.

Energia revine si iti invadeaza viata asa ca este sansa ta sa faci tot ceea ce ti-ai propus!

Fecioara

Pana acum nu a fost o perioada prea buna din punct de vedere al dragostei in ceea ce te priveste, dar aceasta luna vine cu forte proaspete si cu noutati pentru tine. Se pare ca esti gata sa dai frau liber sentimentelor si sa te lasi sa te indragostesti. Vei vedea ca pana la urma nu este atat de rau.

In ceea ce priveste cariera te bazezi pe ajutorul colegilor si al prietenilor si bine faci pentru ca este luna colaborarilor si a muncii in echipa.

Cu sanatatea stai bine in general asa ca nu ar trebui sa iti faci giriji.

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc