Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Astrele au un cadou pentru tine de iepuras!

Balanta

In luna aprilie se acumuleaza suficiente energii negative in cuplu cat pentru a da startul unor situatii tensionate insa daca stii sa ai rabdare si sa le gestionezi cu calm totul se va rezolva in cel mai scurt timp posibil.

Muncesti luna asta cat pentru tot anul si bine faci pentru ca in curand vei incepe sa culegi si roade si nu ai sa simti ca te lupti cu morile de vant ca pana acum.

Este o luna stresanta si solicitanta insa cu abordarea potrivita poti face fata tuturor provocarilor.

Scorpion

In luna aprilie iti miroase a iubire si asta nu este un lucru rau. Daca nu ai facut-o pana acum, aceasta este luna in care te indragostesti iremediabil si uiti de tine pentru o perioada buna de timp. Tot ceea ce faci este pentru iubire, pentru partener si pentru relatia de cuplu.

Este o luna in care ai nevoie de foarte multa responsabilitate in ceea ce priveste cariera lucru care iti va aduce si multe satisfactii la final de luna.

Citește și:

Sanatatea este ok insa incearca sa nu exagerezi cu stresul sau cu oboseala. Nu uita ca organismul tau are nevoie de odihna.

Sagetator

Sexualitatea desavarsita este expersia ce poate caracteriza pe scurt aceasta luna pentru tine. Romantismul si sentimentele profunde de dragoste iti invadeaza viata si tu nu poti decat sa te bucuri ca in sfarsit dragostea iti zambeste.

Cariera cunoaste si ea o ascensiune spectaculoasa si reusesti sa iti dezvolti si sa iti demonstrezi abilitatile personale.

Sectorul sanatatii este si el ferit de orice lucru rau asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc