Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii aprilie pentru toate zodiile

Astrele au un cadou pentru tine de iepuras!

Capricorn

Reusesti sa stabilesti noi legaturi in relatia de cuplu si sa comunici mult mai bine cu partenerul tau si petreci cat mai mult timp alaturi de persoana iubita, ceea ce este foarte bine pentru ca reusiti sa creati o legatura foarte puternica si sa aduceti relatia la urmatorul nivel.

Ai o dorinta extraordinara de a te impune in sectorul carierei si de a iesi in evidenta prin ceea ce faci insa este posibil ca uneori sa actionezi sub influenta impulsului de moment lucru care nu este tocmai favorabil asa ca incearca sa iti pastrezi cumpatul.

Ai nevoie de relaxare si multa odihna luna aceasta.

Varsator

Planeta iubirii inca se afla in zodia ta si ar trebui sa profiti la maxim de acest lucru pentru ca dupa prima saptamana a lunii aprilie isi ia talpasita si lucrurile incep sa se clatine usor pana spre final cand linistea se va instala din nou.

Citește și:

Succesul in ceea ce priveste cariera este la cote maxime luna aceasta si nu poate decat sa te bucure o astfel de veste si sa dai tot ce ai mai buni pentru a-ti depasi limitele.

Luna aprilie este o luna cu predispozitie crescuta la stres asa ca nu ar strica sa te mai temperezi din cand in cand.

Pesti

Se da startul la iubire odata cu sosirea lunii aprilie asa ca lasa imaginatia sa primeze si sentimentele sa isi faca de cap. Este posibil sa te indragostesti iremediabil sau daca ai facut-o deja poti duce relatia la un alt nivel. In orice caz, dragostea este in aer!

Ai mari sanse sa te afirmi la locul de munca si sa urci pe culmile succesului mai repede decat ti-ai imaginat vreodata. Muncesti mult, dar vei culege roadele dorite.

Ai grija la alimentatie si nu uita de odihna!

foto prima pagina: femei astrolog, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc