Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru vara 2014

Este o vara plina de sentimente puternice, trairi intense, pasiuni nebanuite si senzualitate debordanta asa ca ai face bine sa te pregatesti din timp si sa vezi ce ti-au pregatit astrele astfel incat sa nu te prinda pe picior gresit.

Rac

Prima jumatate a verii este foarte incarcata din punct de vedere emotional. Vrei sa ai libertate, vrei sa experiemntezi noi aventuri, dar in acelasi timp vrei sa ai pe cineva langa tine care sa te alinte si sa te rasfete asa cum iti doresti.

Pe finalul verii va fi nevoie de cateva decizii foarte importante si transante. Vor fi decizii de genul: ori va mutati impreuna ori va despartiti, ori te cere de sotie ori ii dai un ultimatum. In orice situatie, lucrurile se vor termina intr-o atmosfera pasnica.

Leu

Vara debuteaza intr-o atmosfera romantica, feerica si foarte pasionala. Cum ar spune cantecul "stai pe spate si hai sa aprindem artificii pe tavan" ca sa intelegi exact cum va fi acest inceput de vara pentru tine. In aceasta perioada pui mare pret pe emotii, trairi si profunzimea sentimentelor.

Daca inca nu ai gasit sufletul pereche nu este cazul sa te impacientezi. A doua jumatate a verii este plina de aventuri, de flirturi indraznete si de noi experiente.

Citește și:

Fecioara

La tine se imbina relatia de cuplu cu armonia si comunicarea. Datorita acestui lucru legaturile devin mai puternice, iar clipele petrecute impreuna vor fi cu adevarat memorabile. Reusiti sa petreceti mai mult timp impreuna si sa aprindeti flacara pasiunii.

Pentru fecioarele care inca nu au gasit un partener pe masura nu este cazul sa isi faca griji. Vara aceasta ti-a pregatit o multime de surprize si o multime de ocazii prin care poti sa cunosti potentiali pretendenti.

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc