Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru vara 2014

Este o vara plina de sentimente puternice, trairi intense, pasiuni nebanuite si senzualitate debordanta asa ca ai face bine sa te pregatesti din timp si sa vezi ce ti-au pregatit astrele astfel incat sa nu te prinda pe picior gresit.

Balanta

Tensiunile din cuplu persista si in prima parte a verii acestui an si lucrurile nu par sa se indrepte in directia pe care tu o cauti de ceva timp. Parca nimic nu iti convine si parca toate ies pe dos. Spre finalul verii se risipesc norii si lucrurile revin la normal ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Ba mai mult de atat, se va instala pasiunea si armonia in viata de cuplu. Dragostea pluteste si relatiile de iubire se intaresc. Totul este asa cum ai visat si nu ti-ai fi putut dori mai mult.

Scorpion

Inceputul verii este in mare parte neutru asa cum sunt relatiile stabile care au ajuns la o oarecare obisnuinta. Certurile pasagere nu lipsesc si nici tensiunile obisnuite. Clipele frumoase sunt si ele prezente asa ca exista un echilibru in relatia ta.

Finalul verii vine cu o improspatare a relatiei si cu multe impliniri din punct de vedere sentimental.

Citește și:

Sagetator

Pentru tine vara debuteaza cu evenimente mai mult decat semnificative. Se poate pune problema unei cereri in casatorie sau a unei schimbari de domiciliu asta in cazul in care ai deja o relatie serioasa care trebuie sa treaca la urmatorul nivel.

Daca inca nu ai gasit persoana potrivita sunt sanse destul de mari ca la final de vara sa te trezesti indragostita pana peste cap de un barbat pe care nu ai fi dat doi bani pana acum.

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc