Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru vara 2014

Este o vara plina de sentimente puternice, trairi intense, pasiuni nebanuite si senzualitate debordanta asa ca ai face bine sa te pregatesti din timp si sa vezi ce ti-au pregatit astrele astfel incat sa nu te prinda pe picior gresit.

Capricorn

Lucrurile merg in aceeasi nota ca si pana acum. Nimic nou sub soare si nimic care sa iasa din tiparele obisnuite. Totul depinde de starea ta de spiriti si de modul in care vrei sa privesti lucrurile. Daca ai o atitudine pozitiva atunci totul merge extraordinar si vice-versa.

Pentru cei care au o relatie stabila se anunta clipe de neuitat spre finalul verii, iar cei care sunt inca in cautarea sufletului pereche sa fie cu ochii in patru pentru ca nu se stie de unde o sa apara.

Varsator

La inceputul verii lucrurile prind o nuanta precipitata si tensiunile sunt la ordinea zilei. Vei ajunge sa crezi ca nu mai poti si ca trebuie sa iei o decizie radicala. Exact inainte sa faci acest lucru se instaleaza o armonie perfecta in cuplu si lucrurile revin la modul initial cand toate mergeau perfect.

Daca inca nu ai o relatie nu te astepta ca odata cu debutul verii sa ai parte si de actiune mai mult decat oricand. Poti avea parte de surprise la final de vara.

Citește și:

Pesti

Vara incepe cu o pasiune iesita din comun si o senzualitate debordanta. Este posibil sa fie vorba chiar despre o sarcina sau o nastere in unele cazuri insa nu este o regula generala. Ceea ce cu siguranta se va intampla nativelor din zodia pesti este descoperirea unei senzualitati ascunse si a unei pasiuni nebanuite.

Fie ca ai sau nu o relatie serioasa accentul este pus pe sentimente, emotii, trairi si legaturi puternice cu sexul opus.

Foto prima pagina: baloane in forma de inima, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc