Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul ocult al instrumentelor magice

Ce obiect fermecat corespunde zodie tale?

In aparenta, magia si astrologia sunt doua ramuri ale previziunilor iar asemanarea dintre ele se opreste aici. In timp ce prima foloseste instrumente si ritualuri, ce-a de-a doua urmareste constelatiile si relatiile dintre planete. De fapt, asa cum veti vedea, arsenalul vrajitoarelor poate avea multe lucruri in comun cu predictiile astrale.

Cocos negru – Berbec

Pasarea este folosita in special in ritualurile de dragoste pentru ca este considerata un simbol al potentei si al pasiunii. Cu siguranta, pasiunea este un cuvant care defineste Berbecii si pun foarte mult suflet in tot ce fac. In acelasi timp, au vieti amoroase bogate si numerosi parteneri.

Le plac aventurile si s-au nascut cuceritori insa atunci cand se vor indragosti, se vor dovedi a fi parteneri foarte devotati. Nu sunt neaparat fideli dar exista o diferenta intre fidelitate si loialitate.

Citește și:

In ceea ce priveste cariera, nativii acestei zodii sunt fericiti doar in mediile profesionale in care nu exista foarte multe restrictii si in care se pot exprima liber. Au probleme de autoritate iar acestea se pot reflecta direct in relatia cu superiorii.

vrajitoare

foto shutterstock vrajitoare cu lumanari

Busuioc – Taur

Busuiocul este folosit in magie din cele mai vechi timpuri. Este considerata nu doar o planta de leac pentru afectiunile fizice ci si pentru cele sufletesti. Acesta, ca si cocosul negru, este folosit in ritualurile de dragoste insa, de regula,pentru a intari o relatie deje existenta si nu pentru a atrage una noua.

Despre busuioc se spune ca poate dezvalui fetelor tinere ursitul daca il pun sub perna sau in oglinda in timpul unor anumite sarbatori de peste an.

Taurii sunt asemanati cu busuiocul pentru ca traiescpentru iubire, dar nu pentru zvacnirile trecatoare ale inimii ci pentru cele care dureaza toata viata. Acesti nativi sunt amestecul perfect intre romantism si pragmatism. Desi sunt foarte bine ancorati in realitate, in acele momente ale vietii in care sunt singuri, pot cadea prada unor depresii.

Citește și:

Argint viu – Gemeni

De regula, argintul viu este folosit doar in ritualurile malefice si are efecte toxice pentru organism. Legendele spun ca farmecele facute cu argint viu pot fi duse la indeplinire doar de catre o vaduva sau de catre o mama care a nascut doar fete.

Asemanarea cu nativii in Gemeni are, insa, doar conotatii pozitive. Acesti nativi sunt vioi, veseli si mereu in miscare. Au firi deschise, prietenoase, si minti foarte creative. Isi exprima cu usurinta sentimentele si sunt, in general, foarte sinceri. Totusi, daca interesele lor cer acest lucru, pot fi destul de lipsiti de scrupule si mint fara sa clipeasca.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc