Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul ocult al instrumentelor magice

Ce obiect fermecat corespunde zodie tale?

Fus - Capricorn

In magie se folosesc fusurile special confectionate in acest sens, care nu au trecut niciodata prin mana altcuiva decat a vrajitoarei. Cele mai puternice dintre ele sunt facute din lemn de stejar si ingropat adanc in pamant la ceas de noapte. Abia dupa ce este scos si descantat, poate fi de ajutor in farmece.

De regula, cu fusul se intoarce din drum o iubire pierduta, se incalceste soarta unui om rau sau i se curma chiar firul vietii.

Capricornii isi torc singuri soarta si sunt singurii stapani ai destinului. Sunt siguri pe ei, pragmatici si foarte ambitiosi. Desi foarte putini dintre ei cred in ocult sau paranormal, despre nativii acestei zodii se crede ca au datorii karmice mari din cauza intransigentei lor si au trecut prin multe vieti anterioare.

Glob de cristal – Varsator

Acesta este unul dintre cele mai utilizate instrumente pentru previziuni sau invocari. Cu predilectie, globul de cristal este folosit pentru a dezvalui viitorul unei persoane. Vrajitoarele folosesc doar globuri usor neclare, partial translucide pentru ca interpretarile sunt astfel mai usor de facut.

Citește și:

Varsatorii sunt asociati globului de cristal datorita caracterelor de revolutionari. Ei se gandesc intotdeauna la viitor si, de aceea, isi calculeaza foarte atent prezentul.

Nimic din ce fac ei nu este intamplator si sunt mereu cu un pas inaintea celorlati. Sunt oameni cu multa imaginatie, deschisi si cu suflete foarte mari. In aceeasi masura, sunt ambitiosi si se adapteaza foarte usor.

Carti de tarot - Pesti

Unul dintre cele mai mari mistere ale magiei sunt cartile de tarot. Acestea au ajuns in Europa pe filiera asiatica undeva in secolul al XV-lea insa au inceput sa fie utilizate mai des de abia in secolul al XVIII-lea. Cu toate acestea, previziunile lor sunt foarte volatile iar atunci cand sunt deschise, arata mai degraba posibilitati decat certitudini.

Pestii sunt persoane foarte fragile din punct de vedere emotional. Acest lucru nu inseamna ca nu fac fata greutatilor vietii. Din contra, se ridica de fiecare data. Sensibilitatea lor este evidenta in plan amoros; aici sunt acesti nativi extrem de sensibili.

Citește și:

Se indragostesc usor, uneori de persoane nepotrivite iar aceste relatii le aduc multa suferinta. Acelasi lucru este valabil si in cazul prieteniilor pentru ca acorda increderea lor unor oameni care nu o merita. Atunci cand isi gasesc jumatatea, nativii in Pesti isi vor gasi si echilibrul interior.

foto prima pagina shutterstock femeie blonda

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc