Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul ocult al instrumentelor magice

Ce obiect fermecat corespunde zodie tale?

Ghioc – Rac

Acesta este, de fapt, o specie marina de molusca. Vrajitoarele il folosesc pentru a prevedea viitorul cuiva, in special in ceea ce priveste viata amoroasa. Chiar daca este o metoda populara de ghicit, sunt foarte putine persoanele care stiu cum sa il foloseasca.

Nativii in Rac sunt recunoscuti pentru intuitia lor care functioneaza aproape paranormal. Cei mai multi dintre ei au un al saselea simt foarte bine dezvoltat, chiar daca nu isi dau seama de acest lucru. In vietile Racior scepetici la acest aspect au loc foarte multe coincidente sau viseaza lucruri pe care nu si le pot explica rationa. Toate acestea sunt legate in mod direct de acest dar al lor.

Dar altfel, sunt oameni destul de nesiguri pe ei care au nevoie permanenta de confirmare si incurajare din partea celorlalti, in special de la cei pe care ii iubesc. Racii se simt cel mai confortabil in spatiul domestic si se vor simti impliniti abia atunci cand isi vor intemeia o familie.

Citește și:

Foc – Leu

Focul joaca un rol vital in toate farmecele, indiferent ca e vorba de magie alba sau magie neagra. Acesta este un fel de catalizator, inima vie a ritualului, fara de care acesta nu s-ar putea implini.

Niciun alt semn astrologic din zodiac nu ar fi putut fi asociat mai bine cu focul decat Leii. Sunt oameni care se aprind destul de repede, la manie sau in dragoste. Atunci cand sunt furiosi, Leii parjolesc totul in jurul lor si sunt motivati in primul rand de orgoliu. Au numeroase aventuri in dragoste si multi parteneri.

Cei mai multi dintre ei isi gasesc sufletele pereche in jurul varstei de 30 de ani, atunci cand ajung la maturizarea sufleteasca si vor inceta sa se joace de-a dragostea ca sa iubeasca intr-adevar.

Matura – Fecioara

In cele mai multe dintre legendele europene, matura a devenit mijlocul de transport preferat al vrajitoarelor. Dincolo de aceasta imagine trivializata, in ritualuri, matura are rolul de a sterge trecutul pentru a face loc unui nou capitol.

Citește și:

Instrumentul este asociat cu Fecioarele datorita inclinatiei loc catre spatiul domestic dar si catre ordine, organizare si disciplina. Acesti nativi sunt cunoscuti pentru simtul acut al onoarei si pentru responsabilitatile mari pe care nu doar ca si le asuma, dar se si achita de ele in cel mai frumos mod cu putina.

Sunt foarte legati de partenerul de viata pe care il vor gasi relativ repede, comparativ cu alte zodii. Chiar daca nu exceleaza la capitolul imaginatie, Fecioarele compenseaza acest lucru printr-o putere de munca imensa.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc