Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul ocult al instrumentelor magice

Ce obiect fermecat corespunde zodie tale?

Cumpana – Balanta

La tara, cumpana este folosita pentru a scoate apa din fantani. In magie, aceasta se foloseste doar in cele mai puternice ritualuri, acolo unde vrajitoarea, in miezul noptii sau in crepetul zorilor, trebuie sa scoata din put apa neinceputa.

Aceasta simbolizeaza puterea interioara a acestor nativi. Asa cum coboara in fanata si se ridica plina, cei nascuti in zodia Balantei se ridica mai puternici de fiecare data cand se lovesc de greutati.

Sunt persoane frumoase nu doar fizic ci si sufleteste. De altfel, au si un simt artistic deosebit care se oglindeste de regula, in tot ce are legatura cu simtul vazului.

Pisica neagra – Scorpion

Pisica neagra este asociata inca din antichitate cu ritualurile magice si a patruns in zona europeana insotita de o conotatie negativa. Se spune ca aceasta prevesteste un mare ghinion sau poate fi folosita in magia neagra pentru cele mai potente blesteme. De fapt, aceasta felina este considerata o cale de mijloc intre cele doua lumi si este purtatorul mesajelor magice, indiferent de originea lor.

Citește și:

Scorpionii sunt simbolizati de acest animal datorita inclinatiei lor naturale catre ocult si misterului de care sunt inconjurati.

Desi sunt fiinte foarte rationale, acesti nativi au un al saselea simt mai dezvoltat decat cred. Sunt seducatori innascuti si, cel mai probabil, sunt cel mai priceput semn al zodiacului atunci cand vine vorba despre acest aspect.

Ulcica – Sagetator

Farmecele cu ulcica se numara printre cele mai vechi si mai raspandite forme de magie. „Facutul cu ulcica” este o forma mistica de comunicare prin care pot fi apropiate doua suflete care s-au ratacit unul de celalalt. Uneori, in ritualuri destul de riscante, poate fi folosit ca mijloc de transmitere a mesajelor celor decedati. De cele mai multe ori, aceasta este folosita pentru ritualurile de dragoste.

Intocmai cum acest instrument magic este umplut cu apa sau taciuni, Sagetatorii isi umplu spiritul de cunoastere. Sunt avizi dupa invatatura care se lipeste de ei foarte usor si nu intotdeauna din mediile formale.

Citește și:

De asemenea, acesti nativi par ca traiesc uneori cu un picior in lumea noastra si cu celalalt in lumea spiritelor. Prin urmare, Sagetatorii pot fi receptori ai mesajelor din alte sfere, fara ca macar sa isi dea sema de acest lucru.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc