Setari Cookie-uri

Horoscopul cumpenelor 2015 in functie de zodia ta

Afla ce cumpene te asteapta in acest an in functie de zodia ta.

Berbec

Este un an excelent pentru castigurile financiare pentru ca ele se rotunjesc extrem de mult si vor echilibra toate celelalte lipsuri. Relatia de cuplu este si ea pe un drum extrem de benefic ce o va duce intr-un punct in care ti-ai dorit sa ajunga inca de la inceput.

Singura cumpana o vor cunoaste nativele singure ale zodiei pentru ca se pare ca nu reusesc sa isi gaseasca sufletul pereche si vor avea un pic de suferit din aceasta pricina, insa nu este cazul sa se impacienteze.

Taur

Singurul capitol la care excelezi in acest an este cel financiar care inregistreaza un succes incredibil si totodata neasteptat. Cele doua mari cumpene ale tale din anul 2015 se inregistreaza in relatia de cuplu si in sectorul sanatatii.

Vei trece printr-o despartire grea care va lua ceva din tine, dar care pana la urma te va intari si te va motiva sa mergi mai departe cu forte proaspete. Starea de sanatate va avea si ea un pic de suferit si va trebui sa ai mai multa grija de tine.

Citește și:

Gemeni

Singura cumpana pe care o vei avea in anul 2015 este legata de o pierdere financiara destul de mare care insa va rezolva o alta problema ceea ce pana la urma te va face sa respiri usurata si iti va lua o piatra de pe inima.

Relatia amoroasa este in parametrii normali ceea ce trebuie sa te bucure, iar sanatatea te ajuta sa treci cu bine peste toate celelalte neplaceri pe care le vei putea intampina pe parcursul anului.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc