Setari Cookie-uri

Horoscopul cumpenelor 2015 in functie de zodia ta

Afla ce cumpene te asteapta in acest an in functie de zodia ta.

Rac

Una dintre cele ai mari cumpene pe care le vei avea in acest an se inregistreaza in sectorul amoros unde lucrurile nu sunt sigure niciodata si se schimba de la o zi la alta inducandu-ti o stare de neliniste si nesiguranta.

Vor compensa insa cariera ce cunoaste ascensiuni frumoase si castigurile financiare care se rontunjesc destul de frumos pe tot parcursul anului acesta.

Leu

In noul an te pricopsesti cu cateva cumpene importante care se trag din relatia de cuplu unde se inregistreaza stari din ce in ce mai tensionate si lucrurile par sa nu mai fie asa cum iti doresti.

Datorita erodarii relatiei de cuplu vei avea momente neplacute din punct de vedere al sanatatii care va avea de suferit cel mai mult, dar si la locul de munca vei trage ponoasele stresului si agitatiei de acasa.

Fecioara

Anul 2015 ti-a pregatit o cumpana importanta in ceea ce priveste relatia de cuplu unde este posibil sa calci stramb fara sa ai vreun motiv anume ci pur si simplu din dorinta de a te distra. Ar trebui sa te gandesti foarte bine daca vrei sa faci acest lucru pentru ca partenerul tau te poate prinde foarte usor.

Citește și:

Lucruri bune se intampla in sectorul financiar si cel profesional, iar starea de sanatate te ajuta sa pui in aplicare toate planurile pe care le ai pentru acest an.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc