Setari Cookie-uri

Horoscopul cumpenelor 2015 in functie de zodia ta

Afla ce cumpene te asteapta in acest an in functie de zodia ta.

Balanta

Chiar daca te organizezi foarte bine de obicei, anul 2015 este anul in care ai parte de doua mari cumpene. Una dintre ele se va situa in sectorul financiar unde vei inregistra cateva pierderi importante din dorinta de a achizitiona lucruri care nu iti sunt atat de folositoare precum vrei sa crezi.

Cea de-a doua mare cumpana se refera la o despartire care te va face sa suferi destul de mult, dar care te va ambitiona in acelasi timp sa ai mai multa grija de tine, sa fii mai atenta la cei din jurul tau si sa iti stabilesti cateva prioritati impotrante pentru tine si bunastarea ta.

Sorpion

Anul 2015 nu iti aduce cumpene impotante ci doar mici neplaceri la ordinea zilei. Acestea se pot produce la locul de munca sau acasa cu partenerul de cuplu. Micile neintelegeri cu siguranta trec neobservate si fara sa produca schimbari majore.

Se cere o atentie sporita starii de sanatate pentru ca este un an obositor si destul de agitat asa ca ar trebui sa incerci sa te odihnesti un pic mai mult decat de obicei si sa adopti un stil de viata cat mai snataos.

Citește și:

Sagetator

Pe plan personal si pe plan profesional lucrurile par sa fie foarte linistite pe toata perioada anului 2015 ceea ce inseamna ca se vor inregistra cateva succese si ca totul merge asa cum ti-ai planuit. Singura cumpana pe care o potia vea anul acesta se refera la scetorul sanatatii unde trebuie sa ai grija mai mult decat de obicei.

Nu este nimic de speriat, insa oboseala si agitatia isi spun cuvantul ceea ce inseamna ca trebuie sa fii mai atenta la ceea ce mananci si sa incerci sa te odihnesti mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc