Setari Cookie-uri

Horoscopul cumpenelor 2015 in functie de zodia ta

Afla ce cumpene te asteapta in acest an in functie de zodia ta.

Capricorn

Din punct de vedere al sectorului sentimental lucrurile sunt excelente in anul 2015, iar aceasta veste trebuie sa te bucure enorm. Este cam singurul sector al vietii tale care nu iti creeaza probleme in acest an.

Cumpenele pe care le ai in acest an se inregistreaza in sectorul financiar si in cel al sanatatii. Pentru ca unele probleme de sanatate se pot agrava, vor avea de suferit si castigurile financiare care se subtiaza din ce in ce mai mult.

Varsator

Anul 2015 este foarte bun cu cei nascuti in zodia varstaorului pentru ca acestia nu au parte de cumpene foarte mari. Dragostea este la locul ei, cariera se dezvolta frumos si nu te poti plange in acest sens, iar castigurile financiare se rotunjesc si ele.

Starea de sanatate este buna per total, insa sunt momente in care simti ca nu mai poti sa continui din cauza oboselii si stresului. Atunci ai nevoie de odihna si de cateva zile libere in care sa te relaxezi si sa te incarci cu energie pozitiva.

Citește și:

Pesti

Anul acesta excelezi la capitolul cariera si castiguri financiare. Este anul in care ai un succes incredibil si te bucuri din plin de acest lucru. Cele doua mari cumpene ale anului 2015 sunt in sectorul sanatatii si in cel al iubirii.

O problema de sanatate mai veche iti da batai de cap si ar fi bine sa iti faci cateva analize mai amanuntite. In ceea ce priveste dragostea, nu este tocmai cel mai bun an pentru acest lucru, insa aventurile si escapadele amoroase nu lipsesc din peisaj.

foto interior si prima pagina: femeie mistica, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc