Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati sexperti

Care sunt cei mai talentati amanti ai zodiacului?

Influenta semnului zodiacal se resimte in toate aspectele vietii noastre, incepand de la personalitate si pana la felul in care ne construim o cariera.

Prin urmare, nu e de mirare sa constatam ca si experientele sau gusturile noastre sexuale sunt marcate de zodia in care ne nastem. Tocmai de aceea, astazi ne vom opri asupra acelor 5 domni speciali din zodiac pentru care sexul nu are niciun secret si care stiu cum sa duca o doamna pe culmile placerii.

Barbatul Berbec

Trebuie sa deschidem lista cu acel barbat din zodiac a carui personalitate poate in rezumata intr-un singur cuvant: pasiune. Barbatul Berbec isi traieste viata din plin, fara sa isi faca prea multe griji pentru consecinte.

Dragostea este un subiect foarte sensibil pentru el si nu ai putea spune ca este cel mai sincer sau cel mai stabil partener din lume. Fidelitatea pentru el nu este un aspect necesar de cele mai multe ori, insa acest lucru este valabil doar pana in momentul in care se va indragosti cu adevarat.

Citește și:

In ceea ce priveste sexul, nativul in Berbec este expertul absolut si trateaza acest subiect asa cum trateaza orice alt aspect al vietii, cu pasiune. Nu se da in laturi de la nimic si este dispus sa incerce absolut orice macar o data.

Cunoaste foare bine toate punctele erogene si este plin de avant. De prea putine ori este intr-o dispozitie romantica. In general, sexul cu un Berbec este o activitate intensa, incununata de senzatii ametitoare. Totusi, sa nu fie de mirare daca a doua zi se strecoara pe usa in varful picioarelor.

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc