Top 5 zodii de barbati sexperti

Top 5 zodii de barbati sexperti
Kudika
21 Aprilie 2015

Care sunt cei mai talentati amanti ai zodiacului?

Atunci cand vine vorba de sex, barbatul Taur este extrem de rabdator si foarte tandru, fara sa fie plictisitor. Este atent la toate reactiile partenerei sale si ii venereaza trupul ca pe un templu sacru.
Stie cum sa starneasca nu doar senzatii fizice incredibile, ci si cum sa stabileasca o conexiune spirituala, indiferent ca e vorba de sex cu o partenera stabila sau o aventura de-o noapte.

Barbatul Leu

Cea mai cunoscuta trasatura a nativilor in Leu, indiferent de gen, este orgoliul. Prin urmare, totul devine la la barbatul Leu o datorie de onoare sau un prilej de a se face remarcat. Este o foarte sociabila, aventuriera si pana intr-un anumit punct din viata, chiar libertina.

Nu isi refuza nimic din ceea ce ii face placere si nu este intotdeauna fidel. De fapt, cel mai probabil, barbatul in Leu isi va insele cele mai multe dintre partenere. Acest obicei al sau dispare atunci cand isi intalneste sufletul pereche si nu va mai acorda atentie in acest sens altei persoane.

Asa cum spuneam, pentru ca fac din toate aspectele vietii o chestiune de onoare, nici macar sexul nu este o exceptie de la aceasta regula. Prin urmare, una dintre imaginile care ii multumesc pe deplin orgoliul este cea a partenerei sale, intinsa pe perna langa el, ravasita si perfect satisfacuta.

Nu se poate spune ca barbatul in Leu este un conservator insa in ceea ce priveste sexul stie exact ce ii place si cum sa ii aduca valuri de placere partenerei. Tocmai din aceasta cauza, nu este dispus sa puna in practica tot soiul de tactici si jocuri erotice exotice.

Barbatul Fecioara


Barbatul nascut in Fecioara este un teritoriu care trebuie explorat macar o data in viata. Are un exterior dur, detasat si rece insa firea sa este sensibila.

Foarte echilibrat din punct de vedere emotional, barbatul Fecioara stie exact ce vrea de la viata si mai ales, de la o partenera de viata. Poate fi romantic si gentil, insa nu are o imaginatie bogata si nu iese din tipare.

Ceea ce il face atat de special pe barbatul Fecioara in pat este timpul pe care il dedica placerii parteneri sale si atentia pe care o acorda trupului acesteia, nu doar in timpul sexului, ci si inainte si dupa actul sexual.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri