Top 5 zodii de barbati sexperti

Top 5 zodii de barbati sexperti
Kudika
21 Aprilie 2015

Care sunt cei mai talentati amanti ai zodiacului?

In functie de starea lui de spirit, acest nativ poate sa fie cel mai tandru si romantic partener din lume, sau, din contra, poate sa fie salbatic si usor brutal, doar atat cat sa lase urme pe trupul parteneri si sa o domine.

Barbatul Scorpion

Una dintre armele preferate de seductie ale barbatului nascut in Scorpion este misterul , care pluteste in aerul pe care il respira. Chiar daca poate parea detasat si retinut, are o privire patrunzatoare in care i se citeste pasiunea. E sociabil, in general, foarte inteligent si cauta partenere pe masura, chiar daca e vorba doar de aventurile de-o noapte.

Sexul cu un barbat in Scorpion poate fi o experienta memorabila insa nu este recomandat pentru toata lumea. Este genul de barbat pentru care romantismul nu are prea mare valoare si care pune sexul in aceeasi categorie cu un fel de mancare apetisant sau cu o bautura fina. Le finalizeaza apoi uita de ele.

Atunci cand se indragosteste, iar un barbat Scorpion se indragosteste rar, isi va domina partenera insa va tese intre ei o conexiune spirituala care functioneaza aproape telepatic. Va invata trupul femeii iubite ca pe o harta si va sti cum sa faca dintr-o noapte obisnuita una de neuitat.

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc