Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati sexperti

Care sunt cei mai talentati amanti ai zodiacului?

foto shutterstock cuplu romantic

Barbatul Taur

Daca un nativ in Berbec poate fi definit prin pasiune, atunci barbatul nascut in zodia Taur este definit de romantism. In acelasi timp, este o persoana extrem de realista si stie ce isi doreste de la viata.

Chiar daca are numeroase partenere, barbatul in Taur crede si va cauta dragostea adevarata.Se indragosteste din cand in cand de cate un ideal feminin, insa cu adevarat va iubi o singura data in viata.

Atunci cand vine vorba de sex, barbatul Taur este extrem de rabdator si foarte tandru, fara sa fie plictisitor. Este atent la toate reactiile partenerei sale si ii venereaza trupul ca pe un templu sacru.
Stie cum sa starneasca nu doar senzatii fizice incredibile, ci si cum sa stabileasca o conexiune spirituala, indiferent ca e vorba de sex cu o partenera stabila sau o aventura de-o noapte.

Citește și:

Barbatul Leu

Cea mai cunoscuta trasatura a nativilor in Leu, indiferent de gen, este orgoliul. Prin urmare, totul devine la la barbatul Leu o datorie de onoare sau un prilej de a se face remarcat. Este o foarte sociabila, aventuriera si pana intr-un anumit punct din viata, chiar libertina.

Nu isi refuza nimic din ceea ce ii face placere si nu este intotdeauna fidel. De fapt, cel mai probabil, barbatul in Leu isi va insele cele mai multe dintre partenere. Acest obicei al sau dispare atunci cand isi intalneste sufletul pereche si nu va mai acorda atentie in acest sens altei persoane.

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc