Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna iunie

Intr-o relatie sau singura? Afla ce ti-au pregatita strele pentru luna iunie in ceea ce priveste dragostea si relatiile sentimentale!

Berbec

Lua iunie este o luna fericita pentru nativii zodiei berbec.

Venus si Jupiter, Marele Benefic, fac casa buna in sectorul dragostei. Se intalnesc si stau la povesti de dragoste, ceea ce inseamna ca cea mai mare atentie se va acorda sectorului emotional si sentimental in aceasta luna.

Pentru nativii care au deja o relatie serioasa se anunta o luna incerdinara in dormitor. Se pare ca astrele fac in asa fel incat noutatea si inovatia sa isi faca loc in intimitatea nativilor si sa ii determine sa traiasca experiente unice.

horoscopul dragostei

foto: inimioare pe bat, shutterstock

Nativii singuri isi gasesc luna aceasta energia potrivita pentru a porni in cautarea unei mari iubiri.

Taur

Luna iunie este o luna linistita pentru nativii zodiei taur.

Ei se concentreaza mai mult pe camin si incearca sa isi canalizeze toate energiile pozitive in interiorul acestuia. Stabilitatea si siguranta sunt cuvintele cheie pentru nativii care au deja o relatie serioasa. In cuplu lucrurile merg foarte bine si nu au de ce sa isi faca griji. Ba mai mult, impreuna cu partenerul vor pune la cale un plan pentru o vacanta ideala si pentru o vara speciala.

Citește și:

Cei care nu au reusit inca sa isi gaseasca sufletul pereche nu este cazul sa disperse. Acesta va bate la usa lor atunci cand se vor astepta mai putin si totul va intra pe un fagas cat se poate de normal si de linistit.

Gemeni

Este o luna incendiara pentru natvii zodiei Gemeni.

Marte se afla in casa dragostei ceea ce inseamna ca toata energia sexuala iese la iveala in aceasta luna. Partenerul de cuplu se va arata cu siguranta entuziasmat si lucrurile nu se opresc aici. O sa faceti tot ce va trece prin minte si o sa va bucurati unul de celalat asa cum nu ati mai facut-o pana acum.

Nativii singuri au mari sanse sa isi intalneasca sufletul pereche pentru ca influentele tandre ale lui Venus isi spun cuvantul si ii indeamna sa isi deschida sufletul mai usor si sa aiba mai multa incredere in cei din jur.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc