Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna iunie

Intr-o relatie sau singura? Afla ce ti-au pregatita strele pentru luna iunie in ceea ce priveste dragostea si relatiile sentimentale!

Rac

Luna iunie este luna in care dragostea si finantele se intalnesc mai mult ca niciodata.

Aceasta intalnire se datoreaza lui Venus care poposeste in casa banilor racilor. Asta poate insemna ca cei care sunt intr-o relatie vor dezvolta impreuna un proiect profesional de suflet. Un proiect pe care vor sa il creasca si sa il fructifice astfel incat sa munceasca amandoi cu drag si sa se transforme intr-o afacere de familie ceva mai tarziu. Pentru ca relaxarea nu poate sa lipseasca din peisaj, racii isi fac planuri de vacanta impreuna cu partenerii de cuplu.

Pentru cei singuri, luna iunie are cateva surprize in ceea ce priveste oportunitatile din ce in ce mai dese prin care intalnesc oameni care sa ii inspire din punct de vedere sentimental si emotional.

Leu

Venus isi incepe miscarea retrograda in casa nativilor din zodia Leului.

Cei care au o relatie serioasa vor fi cu adevarat fericiti si se vor simti complet impliniti alaturi de partenerul de cuplu. Este o luna in care toate lucrurile merg asa cum trebuie din punct de vedere emotional si sentimental. Reusesc sa se conecteze mai bine cu partenerul de cuplu si sa creeze legaturi de neinvins. Tot ceea ce le mai lipseste unora este curajul de a face un pas inainte.

Citește și:

Nativii singuri s-ar putea sa se confrunte cu ceva situatii mai vechi care au ramas neincheiate si care revin in viata lor destul de puternic ceea ce este posibil sa aduca rasturnari de situatie.

Fecioara

In luna iunie, Venus si Jupiter sunt cei care dicteaza viata sentimentala a fecioarelor.

Alianta celor doua planete in casa dragostei nu poate fi decat un semn bun ce inspira fericire si implinire din punct de vedere sentimental si relational in ceea ce priveste relatia de cuplu. Acolo unde exista o relatie de cuplu deja consolidata se vor intampla lucruri frumoase. In unele cazuri este vorba de cereri in casatorie sau deja de planificari de nunti. In alte cazuri va fi vorba de vacante frumoase cu destinatii deosebite.

Nativii singuri intra si ei in povesti de iubire diferite, insa unele dintre ele pot fi foarte complicate daca nu isi delimiteaza de la bun inceput prioritatile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc