Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna iunie

Intr-o relatie sau singura? Afla ce ti-au pregatita strele pentru luna iunie in ceea ce priveste dragostea si relatiile sentimentale!

Capricorn

In luna iunie Capricornii isi analizeaza relatia de cuplu.

Capricornii par sa isi doreasca din ce in ce mai mult de la relatia de cuplu insa partenerul nu este intotdeauna de aceeasi parere asa ca sentimentele intra sub lupa la o analiza foarte detaliata din partea nativilor. Nu le place sa se lege la cap daca nu ii doare si nici sa se istoveasca prea mult cautand sorti de izbanda. Slava domnului ca astrele tin cu ei si ii indeamna sa mearga mai departe pe drimul ales unde la jumatatea lunii vor avea parte de o surpriza de proportii din partea partenerului.

Nativii singuri traiesc usor intr-o poveste trecuta de dragoste care nu ii lasa sa vada ce sanse frumoase si ce oameni deosebiti ii inconjoara in prezent. Reusesc insa sa se trezeasca pe la finalul lunii si sa isi prioritizeze lucrurile.

Varsator

Luna iunie este una exceptionala din punct de vedere sentimental pentru nativii varsatori.

Citește și:

Venus si Jupiter se afla in casa cuplului si asta spune foarte multe despre energiile pozitive pe care partenerii unei relatii le simt in aceasta luna. Surprizele se tin lant, momentele frumoase sunt la ordinea zilei, iar clipele deosebite petrecute in doi nu lipsesc din rutina voastra zilnica. Va distrati impreuna si alaturi de prietenii vostri cei mai apropiati si asta va incarca cu energie pentru toata luna iunie.

Nativii singuri se reintalnesc cu o veche iubire din trecut care le trezeste sentimente contradictorii ceea ce inseamna ca zona sentimentala va fi un pic ravasita la inceputul lunii, insa toate se aranjaza pana la final de prima luna de vara.

Pesti

Luna iunie este pentru nativii zodiei Pesti o luna in care se preconizeaza schimbari importante.

Aceste schimbari se refera la viata de cuplu si mai ales la camin. Este posibil ca unii dintre ei sa isi mute domiciliul, altii sa renoveze caminul actual si altii sa isi achizitioneze unul nou. Toate aceste lucruri se realizeaza din dorinta de a petrece mai mult timp cu partenerul si din dorinta de a trece la un nivel superior al relatiei. In acelasi timp se planifica si o vacanta speciala in aceasta vara in care parteneri reusesc sa se conecteze mai mult unul cu celalat.

Citește și:

Nativii singuri au sanse mari sa isi intalneasca sufletul pereche, sa petreaca clipe frumoase si sa se cunoasca treptat pana cand vor realiza ca intr-adevar si-au gasit sufletul pereche.

foto prima pagina: inimioare, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc