Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna iunie

Intr-o relatie sau singura? Afla ce ti-au pregatita strele pentru luna iunie in ceea ce priveste dragostea si relatiile sentimentale!

Balanta

Venus si Jupiter se afla in casa relatiilor sociale, ceea ce inseamna ca luna iunie este o luna ce se invarte in sfera comunicarii.

Acest lucru este valabil si in relatia de cupluunde lucrurile se schimba in bine pe zi ce trece. Nativii reusesc sa comunice mult mai bine si mai deschis cu partenerul de cuplu ceea ce duce la o dezvoltare foarte frumoasa si foarte linistita a relatiei. Unii dintre ei sunt pregatiti sa faca un pas inainte spre o familie, iar ceilalti aleg sa mai copilareasca impreuna un pic inainte de a lua o decizie atat de inportanta.

Nativii singuri au cele mai mari sanse sa isi gaseasca sufletul pereche la intruniri profesionale sau la cursuri cu un specific destul de interesant. Poate cursuri de limbi straine sau ceva din domeniul dezvoltarii personale. Ar fi bine sa fie cu ochii in patru pentru ca dragostea sta sa bata la usa in luna iunie.

Citește și:

Scorpion

Venus se afla in casa cuplului in ceea ce ii priveste pe nativii zodiei Scorpion.

Cei care se afla intr-o relatie de cuplu deja bine consolidate vor avea parte de declaratii si destainuiri intime si foarte speciale in acelasi timp. Evenimentele ce se vor intampla in cuplu in aceasta luna vor fi spectaculoase, fericite si gata sa le aduca implinirea necesara multa dintre cei care sunt implicate intr-o relatie serioasa. Poate ca cei mai multi dintre ei vor fi gata sa faca un pas inante in relatia lor si sa oficializeze totul asa cum trebuie.

Nativii care inca nu sunt implicate intr-o relatie pot avea ocazia sa cunoasca pe cineva care sa le fie alaturi de acum inainte si sa nu mai simta singuratatea atat de apasatoare ca pana acum.

Sagetator

Sagetatorii au multa energie sexuala in luna iunie.

Acest lucru se datoreaza faptului ca Uranus se afla in continuare in casa erotismului si pare ca nu vrea sa se miste de acoolo sub nicio forma. Nativii zodiei nu se plang de acest lucru, ba din contra, incearca sa profite de ocazie si sa experimenteze din ce in ce mai multe noutati in sfera intima a dormitorului. In acelasi timp, partenerii cuplului se pot cunoaste mult mai bine si se pot redescoperi intr-o maniera diferita si unica ceea ce ii apropie si mai mult.

Citește și:

In viata nativilor singuri apare in aceasta luna o persoana speciala care le va schimba viata radical chiar daca nu va ramane in viata lor prea mult timp. Ar fi bine sa invete ceva din aceasta lectie si sa mearga mai departe mai increzatori in fortele proprii.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc