Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna iulie

Afla ce ti-au pregatit astrele in matrerie de iubire pentru luna iulie!

Berbec

Berbecii au parte de o luna romantica.

Marte, Jupiter si Venus se aliaza pentru a le oferii nativilor o luna de neuitat alaturi de persoana iubita. Relatia de cuplu, fie ea chiar si la inceput, este tot ceea ce nativii berbec si-au dorti. Alaturi de partenerul de cuplu reusesc sa traiasca momente speciale, romantice si deosebite.

horoscopul dragostei

foto: inimi desenate, shutterstock

Se gandesc la un viitor comun, se gandesc la o vacanta perfecta in doi, la o viata intreaga petrecuta unul alaturi de celalat si la o familie frumoasa intr-un viitor cat mai apropiat. Se pare ca vara le prieste nativilor din zodia berbec.

Pentru cei care inca nu sunt implicati intr-o relatie, cele trei planete pun la cale un plan maret in care implementeaza idei speciale si ocazii in care nativii vor putea cunoaste noi oameni interesanti si potentiali parteneri de cuplu. Trebuie doar sa aiba incredere in fortele proprii si sa fie ei insisi.

Citește și:

Taur

Marte si Saturn guverneaza casa relatiilor.

Nativii zodiei taur au parte de multa actiune in sectorul sentimental pe tot parcursul lunii iulie. Se anunta a fi o luna usor tensionata in care nativii se confrunta cu situatii neplacute in cuplu si discutii usor stresante.

Nu este cazul sa se ingrijoreze pentru ca toate aceste lucruri sunt superficiale si trec la fel de repede cum apar. Incercati sa va petreceti weekend-urile departe de agitatia si de aglomeratia orasului pentru a reusi sa va relaxati mai mult.

Nativii singuri sunt intoteauna in cautarea unei noi iubirii si mai ales in cautarea stabilitatii. Spre norocul lor, aceasta luna le scoate in cale o persoana foarte speciala dispusa sa fie rabdatoare si intelegatare cu capriciosii nativi taur.

Gemeni

Venus si Jupiter se joaca in casa cuplului.

Cele doua planete au ticluit un plan special pentru nativii zodiei gemeni, un plan ce reuseste sa ii determine pe cei care au o relatie de lunga durata sa aiba curaj si sa treaca la pasul urmator, iar pe cei care sunt la inceput sa se descopera si sa se cunoasca din ce in ce mai bine.

Citește și:

Perioada vacantelor este ideala pentru ce vor nativii gemeni sa faca si reusesc sa aiba parte de multa distractie, dar si de momente intime inedite si de clipe romantice petrecute alaturi de partenerul de cuplu.

Nativii singuri sunt atent ingrijiti de catre astre care se asigura ca vor avea suficiente ocazii pentru a putea sa isi intalneasca sufletul pereche. Cateva iesiri in oras sau poate contacte mai vechi, si se poate naste o poveste frumoasa de iubire.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc