Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna iulie

Afla ce ti-au pregatit astrele in matrerie de iubire pentru luna iulie!

Rac

Marte guverneaza casa cuplului si starile emotionale.

Relatia de cuplu se afla intr-o perioada in care lucrurile merg exact cum isi doresc nativii, dar luna iulie are pregatite multe surprize in ceea ce priveste viata intima si atmosfera din dormitor. Nu stim exact daca temperaturile rdicate sunt de vina, insa nativii rac au parte de nopti incendiare alaturi de cel drag.

horoscopul dragostei

foto: paris, shutterstock

Spre final de luna se preconizeaza o vacanta in doi care sa ii apropie si mai mult pe tinerii indragostiti, dar sa ii determina pe cei aflati la inceputul relatiei sa se cunoasca mai bine.

Cei care inca nu au o relatie prind curaj, isi iau inima in dinti si scot cele mai bune arme de seductie la atac. Aceasta decizie a lor poate fi de bun augur si le poate aduce nativilor surprize neasteptate.

Leu

Jupiter se afla in casa cuplului.

Leii care sunt implicati in relatii serioase au parte de o luna foarte frumoasa si speciala petrecuta alaturi de partenerul de cuplu si alaturi de cei maia propiati prieteni. Se anunta o luna cu multe distractii si cu multe peripetii demne de tinut minte si de povestit mai departe.

Citește și:

Viata intima este vizata in mod deosebit de catre astre, iar leii au parte de noutati si de surprize chiar si in aceasta zona mai putin discutata. Se pot anunta escapade romantice, sau surprize erotice din partea partenerului de cuplu.

Nativii singuri se agata usor de trecut si de o relatie care s-a incheiat acum ceva timp, dar care inca le mai da tarcoale. Este posibila o revenire a unui fost partener, sau doar o reconectare amicala.

Fecioara

Fecioarele se bucura de o luna linistita.

Povestea de dragoste a nativilor fecioara este destul de linistita, frumoasa si ferita de ochii curiosilor. Nativii sunt mai discreti de fel si prefera sa isi tina viata intima personala si sa nu o impartaseasca cu cei din jur.

In acest caz, sunt vizate calatoriile in doi si escapadele romantice la care nimeni nu are acces. Cine spectaculoase si momente petrecute departe de prieteni si de apropiati sunt principalele activitati de cuplu ale lunii iulie.

Citește și:

Nativii singuri incearca sa isi deschida mai mult sufletul si sa fie mai receptivi la ceea ce se intampla in jurul lor. Doar asa isi pot gasi sufletul pereche pe care il cauta de atat de mult timp.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc