Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna iulie

Afla ce ti-au pregatit astrele in matrerie de iubire pentru luna iulie!

Capricorn

Marte, Soare si Mercur isi fac de cap in casa relatiilor.

Viata de cuplu este foarte efervescenta pentru nativii zodiei Capricorn. Vor avea parte de momente de ditractie alaturi de partenerul de cuplu si de prietenii cei mai apropiati, de familie si de chiar de colegii de la birou. In weekend-uri vor sa petreaca momente frumoase doar cu persoana iubita asa ca se retrag adesea undeva departe de agitataia orasului.

Pentru acest sfarsit de luna, nativii zodiei Capricorn au parte de o surpriza frumoasa din partea partenerului de cuplu.

Cei care sunt in cautarea sufetului pereche, au sanse mari sa il intalneasca in aceasta luna, dar in a doua ei jumatate cand se mai limistesc un pic cu agitatia de la locul de munca si cu evenimentele importante din familie.

Varsator

Este luna in care varsatorii au parte de realizari importante.

Citește și:

Alaturi de partenerul de cuplu, nativii zodiei varsator au sanse mari sa realizeze sau sa finalizeze unele proiecte foarte importante la care se gandesc si muncesc de foarte mult timp. Poate fi vorba despre o casatorie, o nunta, o reamenajare a locuintei sau chiar o achizitionare a unei locuinte mai mari. Cert este ca atmosfera este linistita si totul se desfasoara conform dorintelor nativilor.

Vacanta lunii iulie este mai aproape decat isi imagineaza si vor avea ocazia perfecta sa se relaxeze in doi si sa petreaca momente frumoase unul alaturi de celalat.

Nativii singuri sunt in centrul atentiei pentru astrele care se straduiesc sa le scoata in cale un partener care sa se ridice la nivelul asteptarilor lor si care sa le accepte toate nebuniile si toate dorintele. Cu siguranta aceasta este cea mai buna luna in care se poate intampla acest lucru.

Citește și:

Pesti

Soare, Marte si Mercur se afla in casa intimitatii.

Pentru ca cele trei planete sunt atente la toate lucrurile care se intampla in viata sentimentala a nativilor zodie pesti, zona intima si cea a erotismului au parte de o crestere exponentiala si de multa noutate, creativitate, imaginatie si efervescenta.

Atmosfera incendiara din cuplu ii determina pe parteneri sa indrazneasca sa treaca la un nivel superior al relatiei si in unele cazuri va fi vorba de stabiliera unui camin comun, in altele de cereri in casatorie sau de marirea familiei.

Nativii singuri fac apel la armele lor de seductie si la dorinta arzatoare de a se aventura intr-o noua relatie de iubire si in noi experiente amoroase.

foto prima pagina: cuplu indragostit, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc