Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna iulie

Afla ce ti-au pregatit astrele in matrerie de iubire pentru luna iulie!

Balanta

Marte, Uranus si Pluto se afla in casa cuplului.

Luna iulie nu debuteaza cu cea mai placuta atmosfera in relatia de cuplu, dar acest lucru nu dureaza foarte mult si se instaleaza rapid armonia, bucuria si veselia in sufletele si in casele balantelor. Mai mult de atat, o vacanta care se apropie cu pasi repezi este cheia reaprinderii pasiunii in cuplu si a reconectarii cu partenerul de viata.

horoscopul dragostei

foto: femeie indragostita, shutterstock

Daca ne referim la balantele care se afla la inceput de relatie, singurul lucru care le defineste starea lunii iulie este romantismul. Acestea petrec clipe de neuitat alaturi de noul partener si se bucura de zilele de vara mai mult ca oricand.

Nativii singuri au sanse foarte mari sa isi gaseasca sufletul pereche la inceputul lunii. Poate fi vorba despre o persoana pe care o vor cunoaste la un eveniment, sau despre o cu care se reintalnesc intamplator.

Citește și:

Scorpion

Venus guverneaza casa relatiilor.

Viata de cuplu a nativilor zodiei scorpion este destul de intensa in aceasta a doua luna de vara. Poate pentru ca isi doresc sa faca multe lucruri si nu au rabdare, sau poate doar efervescenta verii ii determina sa fie mai agitati si mai preocupati de partea sentimentala a vietii lor.

Un punct principal al acestei luni il reprezinta sexualitatea care se dezvolta si se deschide foarte bine in urmatoarea perioada, astfel relatia de cuplu prinde contur, iar partenerii simt ca pot merge mai departe unul alaturi de celalalt.

Nativii singuri isi petrec timpul alaturi de prieteni, insa acest lucru le poate scoate in cale o persoana speciala care sa ii impresioneze si alaturi de care sa inceapa o frumoasa poveste de iubire.

Sagetator

Jupiter si Venus se joaca de-a soarecele si pisica in casa cuplului.

Citește și:

Este o luna distractiva pentru relatia de cuplu si pentru cei care iubesc. Se distreaza unul alaturi de celalalt si impreuna alaturi de prieteni si de cei dragi. Este o luna a vacantelor neplanificate, a momentelor petrecute intre prieteni si a planurilor de viitor.

In adoua jumatate a lunii, navii sagetator devin mai sentimentali, mai romantici si mai predispusi la a petrece momente intime alaturi de partenerul de cuplu.

Nativii singuri incearca sa refaca o legatura rupta cu ceva timp in urma. Se leaga de sentimente prafuite si vor sa trezeasca la viata o relatie de mult uitata. Este posibil ca unii dintre ei sa reuseasca, insa ceilalti ar fi mai bine sa se lase pagubasi.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc