De pe 25 iulie pana pe 8 septembrie 2015, Venus e ca afla in faza retrogarda. Miscarea retrograda a unei planete nu inseamna faptul ca aceasta isi schimba sensul real de miscare, ci, pe scurt, e un fenomen care lasa impresia ca planetele se invart invers din cauza pozitiei sale. Atunci cand Venus intra in aceasta etapa, este o arma cu doua taisuri. Pe de-o parte, ne invata sa apreciem oamenii valorosi din vietile noastre, precum si modalitatile prin care ne putem distanta de prezentele toxice.

Cei mai multi dintre noi devin mai alerti si mai atenti la ceea ce este cu adevarat problematic in vietile noastre. Cu toate acestea, este mai degraba o perioada propice evaluarilor si planurilor decat actiunilor directe.

Pe de cealalta parte, pentru ca Venus este patroana iubirii, vor aparea situatii interesante in acest plan. Cuplurile care nu sunt bine consolidate vor trece prin teste de rezistenta. Daca vor iesi invingatori din acestea, au sanse bune sa ramana impreuna. Sunt destui care nu vor face fata tenatiilor si este foarte posibil sa cedeze ocaziilor de a-si insela partenerii.

foto shutterstock portret de femeie

Mare atentie in aceste cazuri pe 31 august si 1 septembrie, atunci cand Venus se va intalni cu Marte. Conflictele sunt aproape inevitabile in multe cazuri insa, in acelasi timp, este foarte posibil sa primim in vietile noastre oameni de care ne-am distantat candva in trecut.

Berbec

Venus retrograd este o binecuvantare pentru nativii i Berbec. Acestia, de fel, sunt extrem de pasionati si miscarea retrogarada le va domoli putin din avanat. Datorita acestui lucru, nu se vor simti la fel de obositi si vor face un pas in spate pentru a se bucura de rezultatele muncii lor de pana acum.

Acest lucru nu inseamna ca si avanatul amoros le va fi domolit. Pasionali si doritori de aventura, nativii in Berbec sunt in pericol sa calce stramb in aceasta perioada. Inainte sa ia o astfel de decizie, ar fi bine sa puna in balanta toate avantajele si dezavantajele unei astfel de hotarari.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: