Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august pentru toate zodiile

Se anunta o luna tare interesanta pentru majoritatea nativilor. Descopera si tu ce ti-au pregatit astrele pentru luna august!

Berbec

Astrele se concentreaza foarte mult pe zona intima, romantica, si pe viata de cuplu a nativilor berbec. Venus si Marte sunt cele doua planete care fac regulile in aceasta luna si ii stimuleaza pe native sa traiasca experiente unice din punct de vedere amoros, aventuri nebanuite si clipe de neuitat alaturi de persoane speciale.

Chiar daca luna august este luna in care Berbecii vor sa se distreze cat mai mult, astrele reusesc sa ii organizeze si in zona profesionala si in ceea ce priveste cariera. Este o luna excelenta pentru proiectele creative si pentru cele care iti stimuleaza imaginatia si abilitatile de comunicare.

Tonusul fizic este excelent asa ca ar fi bine sa profiti de acest lucru!

Taur

Inca de la inceputul lunii, Saturn revine in casa cuplului si aduce cu el o multime de surprize. Nu toate dintre ele sunt placute pentru ca vor exista discutii deranjante cu privire la locuinta si la familia ta si a partenerului, insa lucrurile se asaza dupa jumatatea lunii cand Jupiter revine in casa dragostei si aranjeaza toate lucrurile in favoarea nativilor.

Citește și:

In ceea ce priveste cariera, nativii Taur trec printr-o perioada in care se gandesc daca locul in care sunt acum ii multumeste si se potriveste cu principiile si cu dorintele lor. Dupa o examinare atenta a detaliilor vor lua decizii radicale in ceea ce priveste viata profesionala in care se anunta schimbari importante.

Sunt posibile perioade agitate in care starile de nervozitate sunt mai acute, insa cu putina odihna totul se rezolva.

Gemeni

Nativii Gemeni trec prin transformari semnificative in viata sentimentala. Este posibil ca relatia sa devina mai serioasa, pasiunea sa se piarda usor si sa intervina nevoia de stabilitate si de relationare cu persoana iubita. In general este o luna buna cu o atmosfera linistita in casa cuplului, insa Gemenii stiu ei cum sa condimenteze relatia de cuplu pentru ca aceasta sa nu devina monotona.

Citește și:

Relatiile profesionale sunt usor tensionate si este posibil ca nativii sa isi doreasca incetarea unor colaborari sau a unor proiecte incepute de curand. Acest lucru de datoreaza efortului prea mare si rezultatelor inexistente. Este o perioada ce necesita rabdare si munca multa din partea nativilor.

Sectorul sanatatii nu prezinta pericole si gemenii reusesc sa treaca cu bine de aceasta luna incarcata.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc