Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august pentru toate zodiile

Se anunta o luna tare interesanta pentru majoritatea nativilor. Descopera si tu ce ti-au pregatit astrele pentru luna august!

Capricorn

Casa dragostei nu este cel mai bun aspect al nativilor Capricorn pentru luna august si asta din cauza miscarii retrograde a lui Venus. Relatia cu partenrul de cuplu se complica si nimic nu pare sa fie conform planurilor, asa ca va fi nevoie de cateva decizii destul de importante in ceea ce priveste viata sentimentala.

Daca ne uitam un pic la partea financiara o sa vedem ca se anunta un castig pentru care va trebui sa ne luptam un pic din punct de vedere logistic. Este vroba despre o suma de bani provenita din alte surse decat cele actuale, asa ca bataia de cap va fi un pic mai mare pana cand nativii reusesc sa intre in posesia ei.

Consumul de energei este destul de ridicat in aceasta luna, asa ca ar fi bine ca nativii sa se si odihneasca un pic.

Varsator

Este o luna agitata din punct de vedere sentimental chiar si pentru nativii care se afla deja in relatii serioase unde sentimentele sunt bine sedimentate. Poate ca oboseala si tensiunile isi spun cuvantul si vor duce la discutii neplacute, dar cu rabdare, intelegere si o mai mare disponibilitate catre comunicare ar trebui ca totul sa se rezolve rapid.

Citește și:

Din punct de vedere profesional se anunta o crestere exponentiala a castigurilor si a recunostintelor si admiratiilor din partea superiorilor pana la jumatataea lunii septembrie. Lucruri care pana acum pareau fara rezolvare sunt de domeniul trecutului si nativii merg cu toate fortele inainte.

In casa sanatatii atmosfera pare linistita cu mici cresteri de tensiune din cauza zilelor mai agitate, insa niciun motiv de ingrijorare.

Pesti

Astrele sustin buna dispozitie si dinamismul in casa sentimentelor nativilor Pesti. Toate aceste lucruri si toate energiile pozitive se concentreaza pe zona amoroasa, asa ca ar fi bine ca nativii sa profite de aceasta oportunitate si sa isi puna ordine in viata sentimentala.

Sfera profesionala se largeste, iar nativii Pesti se pot bucura de noi colaborari si pot duce la bun sfarsit proiecte vechi incepute cu mai mult timp in urma. Este timpul pentru un nou inceput si o noua energie in viata profesionaal pentru a-i determina pe nativi sa vada dincolo de aparente.

Citește și:

Starea de sanatate este cat se poate de buna, iar energia incurajeaza miscarea in aer liber.

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc