Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august pentru toate zodiile

Se anunta o luna tare interesanta pentru majoritatea nativilor. Descopera si tu ce ti-au pregatit astrele pentru luna august!

Balanta

Nativii zodiei Balanta se bucura de o atmosfera linistita in zona relationala, insa nu pentru foarte mult timp. Chiar daca relatia de cuplu este conform asteptarilor, o veche iubire reapare in viata lor si este posibil sa le dea gandurile peste cap in ceea ce priveste viitorul lor pe plan sentimental. Un pic de prudenta nu ar strica.

Pe plan profesional lucrurile sunt usor incurcate la inceput de luna, dar cu o mica vacanta se rezolva totul. Se anunta noi proiecte interesante si entuziasmul ii determina pe nativi sa munceasca din greu asteptand rezultatele dorite. In unele cazuri se poate pune problema schimbarii radicale a domeniului de activitate.

Este posibil ca in sectorul sanatatii sa se resimta agitatia si oboseala, insa acest lucru nu ar trebui sa le dea batai de cap nativilor.

Scorpion

Schimbarile prin care trec nativii Scorpion in aceasta luna din punct de vedere sentimental sunt foarte radicale. Deciziile importante se finalizeaza acum, iar relatia de cuplu trece la un nivel superior asteptat inca de ceva timp. Nativii sunt foarte fericiti si impliniti pe plan sentimental, iar acest lucru se va vedea in privirile lor.

Citește și:

In plan profesional se anunta cateva colaborari interesante si idei de proiecte marete, lucru ce ii determina pe nativi sa isi dea interesul mai mult pentru ceea ce fac si sa evolueze intr-o maniera frumoasa si linistita. Succesul profesional il datoreaza colegilor alaturi de care dezvolta noile proiecte.

Starea de sanatate este numai buna pentru a pune in practica toate ideile la care s-au gandit.

Sagetator

Luna august debuteaza extrem de bine din punct de vedere sentimental pentru nativii zodiei sagetator. Aventurile de vara sunt la ordinea zilei, dar si cei care se afla deja intr-o relatie reusesc sa petreaca mai mult timp cu persoana iubita si sa readuca pasiunea in cuplu, lucru ce ii determina sa fie din ce in ce mai indragostiti.

Din punct de vedere profesional si in ceea ce priveste proiectele carierei, luna august este o luna excelenta in care toate fortele se concentreaza asupra proiectelor si ideilor marete ce promit sa vina cu schimbari majore in viata nativilor. Va fi nevoie de multa concentrare, multa munca si vointa, insa rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

Citește și:

Este posibil ca starile de nervozitate sa le dea batai de cap pe la jumaatea lunii, insa lucrurile se linistesc rapid.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc