Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august pentru toate zodiile

Se anunta o luna tare interesanta pentru majoritatea nativilor. Descopera si tu ce ti-au pregatit astrele pentru luna august!

Rac

Saturn se instaleaza in casa relatiilor ceea ce inseamna ca se produc cateva schimbari destul de importante pentru nativii Rac. Este posibil ca relatia actuala sa aiba nevoie de mai multa implicare, sau o relatie mai veche de o incheiere si o lamurire a situatiilor trecute. Ideea generala este ca sentimente mai vechi le dau nativilor batai de cap.

In ceea ce priveste finantele luna august este o luna benefica atat din punct de vedere al incasarilor cat si din punct de vedere al cheltuielilor. Gemenii se folosesc de aptitudinile comunicarii si de cele ale negocierii pentru a pune bazele unui proiect personal la care se gandesc de foarte mult timp.

Este posibil ca starea de sanatate sa sufere mici modificari, insa nimic nu este ingrijorator si totul se poate ameliora cu un plus de odihna si relaxare.

Leu

Starea emotionala si casa relatiilor in ceea ce ii priveste pe nativii Leu nu sunt in parametrii pe care acestia si-i doresc. Lucrurile nu par sa se indrepte in directia dorita, iar nativii nu sunt deloc multumiti la inceputul lunii august. Dupa o perioada de examinare si o perioada in care Leii se gandesc la relatiile sentimentale, reusesc sa ia o decizie care sa ii multumeasca si sa ii indrepte catre destinatia dorita.

Citește și:

Daca din punct de vedere sentimental Leii nu sunt multumiti, in ceea ce priveste cariera au foarte mult de castigat in luna august. Noi proiecte fructuoase se anunta si noi provocari ce ii determina pe nativi sa munceasca din ce in ce mai mult si sa se dezvolte din punct de vedere al carierei.

Tonusul fizic este foarte bun si energia este la cote inalte pentru ca leii sa isi duca la bun sfarsit toate activitatile.

Fecioara

Nativii zodiei Fecioara au nevoie de multa rabdare in ceea ce priveste situatia sentimentala pentru ca lucrurile par sa se incurce mai rau ca oricand. Venus este retrograd, lucru ce nu este chiar foarte placut mai ales cand vine vorba de relatii unde vrem ca totul sa fie roz. Pe final de luna apele se linistesc si Fecioarele pot rasufla usurate.

Mercur are o pozitie extrem de bune in casa finantelor, lucru ce atrage multe castiguri financiare si nu numai. Este vorba si despre o ascensiune profesinala foarte frumoasa, de aprecieri binemeritate din partea superiorilor si de aparitia unor noi oportunitati incantatoare.

Citește și:

Energia se afla in cel mai inalt punct, asa ca nativii ar face bine sa profite la maximum de acest lucru.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc