Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care se vor indragosti in aceasta luna

Te numeri printre nativii zodiacului care isi vor gasi iubirea in august?

Din punct de vedere astrologic, august este o luna foarte interesanta. Inca de la finalul lui iulie si pana la inceputul lui septembrie, Venus este in faza retrograda si da lectii importante tuturor persoanelor care au deja o relatie: este momentul sa invetam sa apreciem oamenii cu adevarat importanti din vietile noastre si sa invatam sa ii indepartam pe cei care nu ne apreciaza.

In acelasi timp, Jupiter isi va face din plin simtita prezenta benefica si, prin urmare, este o luna foarte buna pentru decizii, in special pe plan sentimental. Mai mult de atat, anumite semne zodiacale au sanse mai bune decat altele sa isi gaseasca dragostea in august.

Taur

Nativii nascuti in aceasta zodie trebuie sa fie foarte atenti la vietile lor amoroase, in special dupa 11 august, atunci cand Jupiter intra in zona dragostei. In general, pentru cei care au o relatie, ca si pentru celelalte zodii, acesta va fi un moment de rascruce.

Citește și:

Trebuie sa se gandeasca foarte bine daca vor sa duca actuala relatie mai departe sau daca a venit momentul sa ii puna capat. Un lucru este cert: fiecare Taur in parte va simti in adancul inimii ce are de facut si trebuie doar sa isi urmeze intuitia.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc