Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care se vor indragosti in aceasta luna

Te numeri printre nativii zodiacului care isi vor gasi iubirea in august?

De pe 11 august si pana pe 12 septembrie, nativii in Varsator vor avea de ales intre doi potentiali parteneri. Unul dintre acestia poate fi o flacara mai veche din trecut sau chiar fostul . In acelasi timp, in vietile lor vor aparea oameni noi de care se vor simti atrasi inexplicabill. Au o sarcina dificila pentru ca trebuie sa isi analizeze foarte bine sentimentele si sa nu ia decizii in graba.

Daca vor alege sa se impace cu persoana din trecut, trebuie sa fie siguri ca fac acest lucru din afectiune si cu toata inima, pentru ca, in caz contrar, reprosurile vor incepe foarte devreme.

Pe de cealalta parte, daca aleg persoanele noi pe care le cunosc in aceasta luna, trebuie sa se asigure ca nu privesc totul prin ochelari roz de indragostiti si iau decizii cat se poate de rationale.

Pesti

Daca pana in luna august, 2015 nu a fost un an cu mari schimbari pe plan amoros pentru nativii in Pesti, atunci cand Jupiter ii va vizita de pe 11 august, lucrurile se vor schimba complet.

Citește și:

Cei care au deja o relatie stabila se vor bucura din plin de energia pozitiva a Marelui Benefic si se vor apropia mai mult ca oricand de partenerii lor.

In ceea ce ii priveste pe nativii singuri, trebuie sa se inarmeze bine pana pe 12 septembrie cel putin. Pana atunci, vor fi deosebit de sociali, de expansivi si de deschisi catre experiente noi, lucruri care nu le stau neaparat in fire. Acesta este intervalul in care Pestii vor avea ocazia sa se indrgosteasca si daca povestea de dragoste evolueaza asa cum trebuie, au sanse solide sa se casatoreasca pana la finalul anului.

Foto prima pagina Aleshyn_Andrei / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc