Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care se vor indragosti in aceasta luna

Te numeri printre nativii zodiacului care isi vor gasi iubirea in august?

Foto Vera F / Shutterstock

In ceea ce priveste nativii singuri, 11 august este inceputul unei perioade foarte bune pentru ei din punct de vedere amoros si trebuie sa profite de aceasta fereastracare va dura pana pe 12 septembrie.

In acest interval au sanse sa cunoasca persoane foarte interesante, inteligente si surprinzator de active. Singurul lucru pe care il au de facut este sa iasa putin din zona de confort si sa fie dispusi sa incerce experiente noi.

Rac

Pentru nativii in Rac, august va fi o luna plina de suisiuri si coborasuri in plan amoros si cu siguranta nu vor avea cand sa se plictiseasca. In general, nativii singuri au sanse bune sa isi gaseasca dragostea pe tot parcursul acestui an. Important este sa nu accepte sa se schimbe pebtru nimeni si sa nu isi nege valorile, principiile sau regulie dupa care isi conduc vietile.

Partenerii ideali ai Racilor trebuie sa ii accepte cu defecte si calitati de la inceput. In orice caz, pasionalul Pluto se afla in zona parteneriatelor si poate aduce surprize.

Citește și:

Lucrurile devin foarte interesante pentru Racii singuri in mod special de la inceputul lunii august, poate chiar de la mijlocul lui iulie, pana pe 17 septembrie, atunci cand Saturn este retrogard in zona romantismul. Pot cunoaste o persoana noua de care sa se indragosteasca insa au sanse mai mari sa se reindragosteasca de o persoana din trecut. Mare atentie, Racilor, la alegerile pe care trebuie sa le faceti!

Sagetator

In cazul celor nascuti in Sagetator, anul 2915 va fi foarte agitat din punct de vedere amoros iar aces lucru se intampla din cauza luu Uranus care va traversa zona romantismului pe tot parcursul anului. Acesta duce la decizii impulsive si la actiuni ale caror urmari se vor vedea abia peste ceva timp. In general, din acest punct de vedere, Sagetatorii nu au motive serioase sa se ingrijoreze dar trebuie sa se inarmeze cu rabdare.

Citește și:

In orice caz, luna august poate aduce surprize mari acestor nativi. In general, cea mai buna sansa de a se indragosti o vor avea in momentul in care isi vor privi anumiti prieteni cu alti ochi sau cand, pe de-a dreptul, vor avea curaj sa isi recunoasca faptul c sunt deja indragostiti de persoane din anturajul apropiat.

Varsator

2015 este un an absolut decisiv pentru Varsatori, cel putin in ceea ce priveste viata amoroasa iar acest lucru este datorat lui Jupiter care va petrece o buna perioada de timp in zona dragostei si a intimitatii. Vor invata sa lase mai mult garda jos si vor da ocazia oamenilor noi sa ii cunoasca mai bine. Astfel, cei din jur vor vedea limpede acum personalitatea plina de caldura si generozitate a nativilor in Varsator.

De pe 11 august si pana pe 12 septembrie, nativii in Varsator vor avea de ales intre doi potentiali parteneri. Unul dintre acestia poate fi o flacara mai veche din trecut sau chiar fostul . In acelasi timp, in vietile lor vor aparea oameni noi de care se vor simti atrasi inexplicabill. Au o sarcina dificila pentru ca trebuie sa isi analizeze foarte bine sentimentele si sa nu ia decizii in graba.

Citește și:

Daca vor alege sa se impace cu persoana din trecut, trebuie sa fie siguri ca fac acest lucru din afectiune si cu toata inima, pentru ca, in caz contrar, reprosurile vor incepe foarte devreme.

Pe de cealalta parte, daca aleg persoanele noi pe care le cunosc in aceasta luna, trebuie sa se asigure ca nu privesc totul prin ochelari roz de indragostiti si iau decizii cat se poate de rationale.

Pesti

Daca pana in luna august, 2015 nu a fost un an cu mari schimbari pe plan amoros pentru nativii in Pesti, atunci cand Jupiter ii va vizita de pe 11 august, lucrurile se vor schimba complet.

Cei care au deja o relatie stabila se vor bucura din plin de energia pozitiva a Marelui Benefic si se vor apropia mai mult ca oricand de partenerii lor.

In ceea ce ii priveste pe nativii singuri, trebuie sa se inarmeze bine pana pe 12 septembrie cel putin. Pana atunci, vor fi deosebit de sociali, de expansivi si de deschisi catre experiente noi, lucruri care nu le stau neaparat in fire. Acesta este intervalul in care Pestii vor avea ocazia sa se indrgosteasca si daca povestea de dragoste evolueaza asa cum trebuie, au sanse solide sa se casatoreasca pana la finalul anului.

Citește și:

Foto prima pagina Aleshyn_Andrei / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc