Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care se vor indragosti in aceasta luna

Te numeri printre nativii zodiacului care isi vor gasi iubirea in august?

In acest interval au sanse sa cunoasca persoane foarte interesante, inteligente si surprinzator de active. Singurul lucru pe care il au de facut este sa iasa putin din zona de confort si sa fie dispusi sa incerce experiente noi.

Rac

Pentru nativii in Rac, august va fi o luna plina de suisiuri si coborasuri in plan amoros si cu siguranta nu vor avea cand sa se plictiseasca. In general, nativii singuri au sanse bune sa isi gaseasca dragostea pe tot parcursul acestui an. Important este sa nu accepte sa se schimbe pebtru nimeni si sa nu isi nege valorile, principiile sau regulie dupa care isi conduc vietile.

Partenerii ideali ai Racilor trebuie sa ii accepte cu defecte si calitati de la inceput. In orice caz, pasionalul Pluto se afla in zona parteneriatelor si poate aduce surprize.

Lucrurile devin foarte interesante pentru Racii singuri in mod special de la inceputul lunii august, poate chiar de la mijlocul lui iulie, pana pe 17 septembrie, atunci cand Saturn este retrogard in zona romantismul. Pot cunoaste o persoana noua de care sa se indragosteasca insa au sanse mai mari sa se reindragosteasca de o persoana din trecut. Mare atentie, Racilor, la alegerile pe care trebuie sa le faceti!

Citește și:

Sagetator

In cazul celor nascuti in Sagetator, anul 2915 va fi foarte agitat din punct de vedere amoros iar aces lucru se intampla din cauza luu Uranus care va traversa zona romantismului pe tot parcursul anului. Acesta duce la decizii impulsive si la actiuni ale caror urmari se vor vedea abia peste ceva timp. In general, din acest punct de vedere, Sagetatorii nu au motive serioase sa se ingrijoreze dar trebuie sa se inarmeze cu rabdare.

In orice caz, luna august poate aduce surprize mari acestor nativi. In general, cea mai buna sansa de a se indragosti o vor avea in momentul in care isi vor privi anumiti prieteni cu alti ochi sau cand, pe de-a dreptul, vor avea curaj sa isi recunoasca faptul c sunt deja indragostiti de persoane din anturajul apropiat.

Varsator

2015 este un an absolut decisiv pentru Varsatori, cel putin in ceea ce priveste viata amoroasa iar acest lucru este datorat lui Jupiter care va petrece o buna perioada de timp in zona dragostei si a intimitatii. Vor invata sa lase mai mult garda jos si vor da ocazia oamenilor noi sa ii cunoasca mai bine. Astfel, cei din jur vor vedea limpede acum personalitatea plina de caldura si generozitate a nativilor in Varsator.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc