Desi este o zodie de pamant iar acest lucru inseamna ca barbatul Fecioara are un temperament domolit, acest lucru nu il face o prada usoara. Uneori, in cazul sau, cultura sa si manierele impecabile merg mana in mana cu un usor snobism si o sinceritate cruda. Pe de cealalta parte, are un suflet cald si va face sa merite orice efort.

Ca in orice alt domeniu al vietii sale, barbatul Fecioara este un perfectionist in dragoste si nu este inedit pentru el sa stea lungi perioade de timp singur. Persoana care ii va fura inima trebuie sa se ridice la standarde inalte iar acest lucru poate fi greu de realizat. In general, el nu functioneaza cu jumatati de masura. Ori are sentimente solide si stabile, ori nu le are deloc. Este destul de concentrat asupra propriei persoane insa un astfel de orgoliu nu este neaparat neplacut, mai ales ca este sustinut de numeroase calitati. Cu toate acestea, vanitatea barbatului Fecioara poate fi obositoare si gratuita.

Primul lucru de care va tine cont este aspectul fizic al persoanei care incearca sa ii atraga atentie. Nu este loial standardelor clasice de frumusete si nici nu pune accent pe acest lucru. Pentru el este mai important felul in care o persoana se prezinta. De la o tinuta adecvata situatiei, pana la o manichiura decenta, oricat ar fi de simpla, barbatul nascut in Fecioara va fi atent la toate aceste lucruri.

Barbatul Fecioara: ce asteptari are de la o potentiala partenera

Una dintre marile sale calitati este faptul ca nativul in Fecioara este un jucator de echipa. Acest lucru inseamna nu doar ca este deschis la cooperare, ci ca are si o fire protectoare fara sa fie sufocant si ii place nu doar sa ii ajute pe ceilalti, ci sa fie de folos cu totul. Lenea si timpul pierdut degeaba il scot din sarite iar lipsa de ambitie este absolut dezgustatoare.

Pentru ca se dedica activitatilor sale, asteapta acelasi lucru si de la un potential partener. Desi in sufletul sau poseda numeroase idei traditionale, respecta femeile de cariera, inteligente si stapane pe viata lor pentru ca si el, la randul sau, se afla in astfel de pozitii.

Daca ar mai fi un lucru pe care barbatul in Fecioara il uraste, atunci acesta este ipocriza. Se fereste de oamenii falsi care incearca sa para altceva decat sunt si, la capatul opus, are tot respectul pentru oamenii care stiu sa se ajute singuri.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: