Relatia cu un barbat nascut in Varsator poate fi o experienta incredibil de placuta si mai ales, naturala. Pana acolo insa va fi nevoie de multa munca pentru ca, in ciuda naturii prietenoase a acestui nativ, isi da foarte greu masca jos si ii lasa doar pe oamenii foarte apropiati sa il vada asa cum e.

In general, este atras aproape magnetic de oamenii care sunt diferiti si carora nu le este teama sa incalce regulile. Pe de cealalta parte, se fereste de cei care pozeaza in altceva decat ceea ce sunt. Prin urmare, cheia catre inima unui barbat nascut in Varsator este naturaletea.

Barbatul Varsator: cum trebuie sa fie persoana ideala pentru el

In plus, originalitatea si independenta sunt doua calitati pe care le considera absolut necesare la o potentiala partenera. Cumva in mod paradoxal, se fereste de oamenii foarte exuberanti sau care filtreaza in mod evident. Inainte de a vedea orice altceva intr-o partenera, barbatul Varsator trebuie sa vada o prietena, o persoana in care poate avea incredere.

O conduita etica si principiile morale solide sunt indicatori buni pentru acest nativ pentru ca, la randul sau, barbatul nascut in Varsator este o persoana corecta. Mai mult de atat, nedreptatea il infurie profund si este capabil de acte de eroism pentru a-i apara pe cei impotriva carora s-a comis o injustitie. In plus, are nevoie de o partenera care sa il stimuleze inclusiv din punct de vedere intelectual si cu care poate sustine o discutie, chiar daca au pareri diferite.

Apoi, in procesul de seductie, un strop de mister nu strica niciodata, mai ales daca tinta este un barbat nascut in aceasta zodie. Spre deosebire de alte zodii, acest nativ este atras de persoanele care par ca stiu secrete importante si pe care nu vor sa le destainuie.

Totusi, acest lucru nu implica si ascunderea adevarului. Atunci cand barbatul Varsator pune o intrebare, se asteapta sa ii fie dat un raspuns foarte sincer pentru ca nu ii sta in caracter sa judece sau sa minta. Pentru ca mentionam mai sus admiratia acestui barbat pentru persoanele independente, e bine de stiut ca aceasta este una dintre cele mai puternice trasaturi de caracter ale acestui nativ. Prin urmare, nu va accepta niciodata o relatie cu o persoana geloasa, posesiva si care nu poate intelege nevoia de spatiu personal. O relatie nu va fi un motiv suficient de bun pentru ca acest barbat sa isi schimbe comportamentul.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: