Daca esti o persoana careia ii place sa experiementeze si ai foarte multa energie, atunci cu siguranta barbatul Gemeni este partenerul ideal pentru tine. Dincolo de aceste trasaturi ale sale, este important de stiut inca de la inceput ca barbatul nascut in aceasta zodie tine foarte mult la spatiul sau personal, la independenta sa si la statutul de celibatar. Prin urmare, o relatie noua poate fi destul de dificila cu el, in special in primele luni, atunci cand partenerii incep sa se cunoasca unul pe celaltalt si sa isi faca loc in vietile lor pentru o noua poveste de dragoste.

Exista doua mari probleme atunci cand iti propui sa cuceresti un nativ al acestei zodii. In primul rand, foarte greu reusesti sa intalnesti un barbat in Gemeni intr-un cadru suficient de intim. In al doilea rand, nu este chiar cel mai fidel semn din zodiac. De altfel, pana cand nu isi va gasi jumatatea si persoana alaturi de care isi va dori sa isi petreaca restul vietii, sunt sanse destul de mari sa isi insele iubitele.

In mod paradoxal, nu face acest lucru din rautate sau din nepasare, desi cu siguranta stie ca isi poate rani partenera. In cazul lui, infidelitatea proneste mai degraba din dorinta de aventura si de experiente noi. Desi nu este o scuza, se poate folosi de acest argument pentru a se apara.

Barbatul Gemeni: ce calitati admira la partenera sa

Barbatul Gemeni s-a nascut intr-o zodie foarte sociabila si isi face prieteni foarte usor. Este mereu inconjurat de oameni si ii face placere sa se afle mereu in centrul atentiei. Are o personalitate originala si tine foarte rar cont de reguli. Nativul in Gemeni lucreaza cel mai bine pe cont propriu si nu se va putea dezvolta armonios intr-un mediu profesional prea restrictiv.

In general, prima calitate pe care o admira la potentiala partenera este curajul. Se poate indragosti doar de acea persoana care nu se sperie de aventura si care traieste fiecare zi cu intensitate. Pentru ca ii place sa calatoreasca, si de cele mai multe ori nu este conditionat de un program exact, va cauta pe cineva care are aceeasi disponibilitate ca el.

Spre deosebire de alte zodii, barbatul Gemeni nu se teme de femeile care fac primul pas. Mai mult de atat, apreciaza acest lucru ca fiind o dovada de incredere in sine si curaj, doua trasaturi dezirabile intr-o potentiala partenera, asa cum spuneam si mai sus. De altfel, este maestru in arta flirtului si nu ii este jena sa apeleze la orice tertipuri pentru a-si atinge scopul. Prin urmare, talmaceste si rastalmaceste cuvintele dupa bunul sau plac, iar conversatia sa este spumoasa si plina de insinuari. Tocmai de aceea, va fi mai mult decat impresionat de o partenera care ii va raspunde la fel si care nu se va lasa intimidata de tirada lui verbala presarata pe alocuri si cu sarcasm. In plus, pentru ca are un simt al umorului absolut savuros, nu va fi atras de persoanele care nu stiu sa accepte o gluma.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: