zodii compatibiliefoto: Detelina Petkova, Shutterstock

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante

Potrivirea dintre doi oameni rareori este perfecta. Inevitabil, EA si EL sunt diferiti. Ce ii tine impreuna? Apropierea sufletelor, atractia trupurilor, pasiunile comune, intelegerea, disponibilitatea de a face compromisuri. Lipsa compatibilitatii este cea care duce relatiile pe marginea prapastiei si le face sa se destrame. Esti inca singura? Iata care sunt cele trei zodii cu care ai mari sanse sa te potrivesti si sa ramai pe termen lung! Asa ca, inainte sa iesi cu el in oras, intreaba-l data nasterii!

Top 3 parteneri compatibili pentru fiecare zodie

Berbec - Leu, Sagetator, Gemeni

compatiblitate zodii

Zodie de foc, ai tone de energie si te plictisesti usor. Ai nevoie de un barbat suficient de sigur pe el incat sa-ti accepte nevoia de libertate si suficient de pasional incat sa mentina flacara iubirii vie. Leii, Sagetatorii si Gemenii sunt la randul lor increzatori si mereu dornici de aventura, asa ca nu va fi loc de blazare in viata voastra si veti stinge rapid orice conflict.

Taur - Capricorn, Fecioara, Pesti

compatibilitate zodii

Esti foarte bine ancorata in realitate si practica, tanjesti dupa confort si ai mare nevoie de stabilitate pe toate planurile. Poti avea o relatie frumoasa si o familie fericita numai cu un barbat ambitios, cu obiective bine trasate, care sa te faca sa te simti protejata, asa cum ar face-o Capricornul, Fecioara sau Pestii. E important sa aveti idealuri comune si sa fie dedicat intru totul relatiei.

Gemeni - Balanta, Varsator, Berbec

compatiblitate zodii

Ai nevoie de suspans, de noutate, de aventura. Partenerul ideal trebuie sa fie o provocare pentru tine, mereu surprinzator si energic, dornic de noutate, precumVarsatorul sau Berbecul, sau sociabil si intelectual, precum Balanta, cu care poti sta de vorba ore intregi. Atractia sexuala este mare, la fel cea spirituala.

Horoscopul lunii MAI pentru fiecare zodie: schimbari neasteptate si radicale

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: