Setari Cookie-uri

Horoscopul compatibilitatii: cele 3 zodii ale iubirii perfecte

Fiecare nativ are 3 suflete pereche. Descopera-ti jumatatea!

Capricorn - Taur, Fecioara, Rac

compatibilitate zodii

Pragmatica si responsabila, cauti un partener care sa-ti semene intocmai. Un barbat traditionalist, cum sunt cei nascuti in zodia Taur, Fecioara sau Rac iti ofera stabilitatea de care ai nevoie ca sa te simti in siguranta intr-o relatie. Va veti sustine unul pe altul si veti munci cot la cot, pentru a ajunge unde va doriti.

Varsator - Gemeni, Berbec, Balanta

compatibilitate

Iubitul tau trebuie sa-ti fie, inainte de toate, cel mai bun prieten. Poti vorbi ore in sir, vrute si nevrute, daca ai norocul sa intalnesti un barbat nascut sub semnul Gemenilor, Berbecului sau Balantei. Jucausi si sociabili, veti experimenta si o atractie sexuala foarte intensa, astfel ca sunteti extrem de compatibili pe toate planurile.

Pesti - Rac, Fecioara, Scorpion

compatibilitate zodii

Ai multa dragoste de oferit si toate sansele sa o primesti la randul tau de la un barbat Rac, Fecioara sau Scorpion, pasionali si empatici. Intuitia ii ajuta sa te inteleaga si sa te protejeze in momentele in care te simti coplesita de emotii si sentimente. Fecioara stie cum sa te calmeze, Racul te inconjoara cu dragostea lui, iar relatia cu Scorpionul e cea mai pasionala.

Citește și:

foto prima pagina: chairoij, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc