Setari Cookie-uri

Horoscopul compatibilitatii: cele 3 zodii ale iubirii perfecte

Fiecare nativ are 3 suflete pereche. Descopera-ti jumatatea!

Rac - Capricorn, Fecioara, Taur

compatibilitate zodii
Pentru tine, familia este centrul Universului, asa ca nu poti face casa decat cu un barbat traditionalist, cu picioarele pe Pamant, cum sunt Capricornii, Fecioarele si Taurii. Ei se implica trup si suflet, fara sa se teama de angajamente sau responsabilitati. Aveti toate sansele unei relatii pline de caldura, sinceritate si stabilitate.

Leu - Balanta, Pesti, Berbec

compatibilitate zodii

Adori distractia, iti place sa razi, sa dansezi, sa cuceresti, dar esti si creativa, romantica. Ai nevoie de un partener care sa tina pasul cu tine, cum este Berbecul, sarmant si senzual, cum sunt Pestii, sociabil si captivant, cum este Balanta. Una dintre aceste zodii te poate iubi pasional, total, fara rezerve, asa cum iti doresti. Impreuna, visele devin realitate.

Fecioara - Taur, Capricorn, Rac

compatibilitate zodii Foto: Fernando Cortes, Shutterstock

Citește și:

Standardele tale sunt inalte cam in orice privinta, mai ales in materie de amor, de aceea nici nu ti-e deloc usor sa gasesti un barbat care sa corespunda idealului prestabilit. Ai nevoie de seriozitate, daruire, incredere, de siguranta ca nu vei fi abandonata la greu. Taurul, Capricornul si Racul nu se joaca cu dragostea, iti pot oferi o relatie solida si multa intelegere.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc