Setari Cookie-uri

Horoscopul compatibilitatii: cele 3 zodii ale iubirii perfecte

Fiecare nativ are 3 suflete pereche. Descopera-ti jumatatea!

Balanta - Varsator, Gemeni, Leu

compatibilitate zodii
Tu esti mereu inconjurata de oameni, ai o viata sociala activa, asa ca nu ti-e greu sa intalnesti potentiali parteneri interesanti. Varsatorul, Gemenii sau Leul iti vor satisface nevoia de aventura, exotism, de a fi mereu activa, in sufletul evenimentelor. Viata voastra impreuna va fi ca o continua petrecere, cu amintiri de neuitat si multe zambete.

Scorpion - Scorpion, Rac, Pesti

compatibilitate zodii

Cea mai pasionala si posesiva dintre femeile din zodiac are nevoie de un barbat capabil sa ofere nemasurat dragoste, senzualitate, mister, fluturi in stomac. Scorpionii, Racii si Pestii au imaginatie, sunt creativi si isi exprima sentimentele cu usurinta, ceea ce este fascinant pentru acest nativ. Nu in ultimul rand, erotismul ii leaga si ii tine impreuna.

Sagetator - Gemeni, Berbec, Sagetator

compatibilitate zodii

O viata plina de aventura te face fericita si poti s-o traiesti din plin, fara compromisuri, alaturi de un barbat nascut in zodia Gemeni, Berbec sau Sagetator. Ei iti inteleg cel mai bine nevoia de libertate si firea independenta si au destula energie ca sa te tina mereu in priza. Voluptatea si umorul sunt sarea si piperul relatiei voastre. Veti forma unele dintre cele mai frumoase si laudate cupluri.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc