Nativul in sagetator este una dintre cele mai placute persoane din zodiac. Mreu optimist, pasional si prietnos, persoana nascuta in aceasta zodie stie cum sa ajunga in centrul atentiei. In acelasi timp, Sagetatorul este o persoana foarte visatoare, destul de avanragdista si nu de putine ori se intampla sa fie complet desprins de realitate. In general, este o persoana onesta si are principii bine inradacinate inca din copilarie, peste care nu va accepta sa treaca, indiferent de pretul platit. In acelasi timp, pentru ca este atat de visator, poate fi foarte usor de ranit. Acest lucru trebuie pus pe seama faptului ca isi fac scenarii imaginare care nu au cum sa devina realitate iar acest lucru nu face decat sa ii supere.

Element natural: foc Planeta guvernatoare: Jupiter Culori caracteristici: albastru, bleumarin Calitate principala: viziune avangardista Defect major: desprins de realitate

Ce trebuie sa stii despre barbatul Sagetator? 1. Sagetatorii adora provocarile

In general, pentru a fi fericiti, Sagetatorii se feresc de rutina. Tocmai de aceea, atunci cand isi cauta un partener, acesta nu trebuie sa aiba neaparat un caracter asemanator cu al Sagetatorului pentru ca, in opinia acestui nativ, extremele se atrag.

2. Sagetatorii nu se joaca niciodata cu sentimentele

Desigur, pot fi persoane foarte visatoare si cu capul in nori insa acest lucru nu inseamna ca Sagetatorii sunt dispusi sa se joace si sa experimenteze cu propriile sentimente sau cu sentimentele altora. Tocmai de aceea, atunci cand isi doresc un lucru il vor cere far doar si poate, iar daca sunt refuzati, a doua oara nu vor mai face acest gest. In ciuda naturii lor deschise si visatoare, atunci cand vine vorba despre dragoste, sunt surprinzator de transanti.

3. Sagetatorii pot fi extrem de pasionali

Desi nu sunt neaparat caracterizati de acest cuvant, atunci cand vine vorba de sex, Sagetatoru este cel mai surprinzatotr nativ. Toata pofta sa de viata, toata imaginatia si toata vitalitatea sunt transpuse in actul sexual, indiferent ca e vorba de o aventura de-o noapte sau de o relatie serioasa.

4. Sagetatorii sunt fiinte foarte loiale

Foarte rar se intampla ca persoanele nascute in Sagetator sa isi insele partenerii oficiali. In dragoste, nativii acestei zodii prefera sa paraseasca si sa traiasca mai degraba cu acest gand, decat cu o infidelitate si remuscari.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: