Ultimul semn al zodiacului este reprezentat de doi pesti care inoata in directii diferite. Acest lucru nu inseamna ca nativul in Pesti este imprastiat si cu capul in nori, ci ca dispune de o larga gama de talente si ca se poate adapta cu usurinta in orice situatie.

In acelasi timp, simbolizeaza natura duala a acestui nativ. Pe de-o parte, poate fi inofensiv si alunecos, asa cum spune proverbul, ca pestele in apa. Pe de cealalta parte, poate ataca la fel de feroce ca cel mai periculos pradator marin. Prin urmare, in ciuda bunatatii sufletesti a unui om nascut in Pesti, daca se simte amenintat, va lovi fara mila.

In general, datorita firii sale placute, se intampla extrem de rar ca cineva sa vrea sa faca rau unui astfel de nativ insa acest lucru nu le domoleste cu nimic din capacitatea de a se apara. Nu sunt neaparat prietenosi, ci mai degraba diplomati si politicosi. Totusi, sunt foarte calzi si stiu sa se faca placuti. Astfel, ei reusesc sa evite conflictele sau, cel putin, sa le aplaneze cu usurinta.

Element natural: apa Planeta guvernatoare: Neptun Culori caracteristici: verde, violet Calitate principala: creativitate Defect major: sensibilitate excesiva

Ce trebuie sa stii despre barbatul Pesti? 1. Nativul in Pesti are imaginatie bogata.

Ideile acestui nativ sunt originale, poate chiar nastrusnice insa acest lucru nu inseamna ca nu sunt productive. Are obiceiul sa viseze din cand in cand cu ochii deschisi insa aceasta trasatura functioneaza in avantajul sau. Singurul lucru la care trebuie sa aiba grija este sa nu confunde scenariile cu realitate.

2. Nativul in Pesti are o natura foarte calda.

In general, acest nativ ii trateaza pe cei din jur cu aceeasi consideratie cu care ii place sa fie tratat la randul sau. Mai mult de atat, este intotdeauna pregatit sa isi ajute semenii, chiar daca acest lucru presupune un sacrificiu sau un efort semnificativ pentru el. Nu asteapta laude si gratitudine vesnica in schimbul binelui facut, ci doar incredere si prietenie.

3. Nativul in Pesti are o intuitie fenomenala.

Alaturi de Rac, Pestele este cel mai intuitiv nativ al zodiacului. Nu se bazeaza niciodata exclusiv pe logica atunci cand trebuie sa ia decizii si ia intotdeauna in calcul ce ii spune intuitia. In acelasi timp, acest lucru inseamna ca este aproape imposibil sa minti un nativ in Pesti pentru ca isi va da seama intotdeauna.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: