Rugaciunile zodiilor nu sunt un instrument de divinatie si nici un obicei religios. Acestea sunt nascocite pe baza trasaturilor fiecare zodie, cu scopul de a ne amuza impreuna pe seama defectelor fiecaruia dintre noi si, de ce nu, pentru a ne intelege mai bine zodia.

Berbec

Berbecii s-au grabit de cand se stiu. Alearga de colo-colo toata ziua si vor ca lucrurile sa se intample acum, repede si bine. Sunt plin de energie si stau foarte prost la capitolul rabdare. N-au stare nici pe scaun, la birou, motiv pentru care multi dintre ei isi cauta cam des de munca. Nu se inteleg grozac cu sefii, cu atat mai mult cu cat in sinea lor, Berbecii cred ca pot sa faca treaba mai bine si mai repede.

Rugaciunea Berbecului: Doamne, ma auzi? Sunt eu, Berbecul! Ma auzi sau nu? Ca n-am toata ziua la dispozitie!

Taur

Taurii sunt materialistii romantici. Apreciaza gesturile frumoase si le place sa le faca, la randul lor, cu conditia sa nu le produca paguba prea mare in buget. Mai degraba prefera sa daruiasca diverse lucruri facute chiar de ei, pentru ca sunt foarte talentati din acest punct de vedere.

Rugaciunea Taurului: Doamne, fa sa vina pacea mondiala, sa se coaca roadele, sa fie toata lumea fericita si impacata. Sau macar sa castig la loto.

Foto Tatyana Prokofieva/ Shutterstock

Gemeni

Gemenii sunt patronati de Mercur, zeul pungasilor si al negutatorilor. De aceea, pentru ei, viata este un targ. Nu fac munca patriotica si nici nu se spetesc foarte tare daca avantajele pe care le primesc nu sunt pe placul lor. In dragoste, nu sunt foarte stabili si le place sa flirteze.

Rugaciunea Gemenilor: Doamne, uite ce, asa nu se mai poate! Propun sa renegociem contractul!

Rac

Racii au permanenta nevoie de atentie, au nevoie de afectiune, au nevoie de o familie, in general, au nevoie. Gasesc destul de greu modalitatea prin care sa isi implineasca aceste nevoi si asteapta sa le cada din cer. In general, Racii isi ating scopurile prin manipularea si santajarea emotionala a celor din jur. Racoaicele sunt fetele lui tata iar Racii baietii mamei si vai s-amar de cine-i supara, ca se duc fuguta-fuguta cu para!

Rugaciunea Racului: Oh, Doamne, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog...imi scapa acum exact ce anume, dar Te rog, Te rog, Te rog...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: